Milli Takım EURO 2016 puan durumu ve maç skorları

EURO 2016 puan durumu ne durumda? Dün akşam Kazakistan'la karşılaşan millilerimiz 3-1 galip olarak grupta kaçıncı sıraya yükseldi.

Milli Takım EURO 2016 puan durumu ve maç skorları
Milli Takım EURO 2016 puan durumu ve maç skorları
GİRİŞ 17.11.2014 10:32 GÜNCELLEME 17.11.2014 10:32

EURO 2016 puan durumu ne durumda? Dün akşam Kazakistan'la karşılaşan millilerimiz 3-1 galip olarak grupta kaçıncı sıraya yükseldi.Dün akşam alınan 3-1'lik Kazakistan galibiyetinin ardından Türkiye 4 puana çıkarak grupta 4.sıraya yükselti.

SERDAR İLK MİLLİ MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

 83. dakikada Gökhan Töre'nin sağ kanattan kullandığı kornerde ön direkte kafayı vuran Serdar Aziz golü buldu ve skoru 3-0'a taşıdı. 

 VOLKAN STADYUMA GERİ DÖNDÜ

Karşılaşma başlamadan önce ısınma hareketleri yaparken taraftarlarla gerilim yaşayan ve stadyumu terk eden Volkan Demirel, maçın ilk yarısının son dakikalarında Fenerbahçe'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile stadyuma geri döndü. İkili soyunma odalarının bulunduğu bölgeden stadyuma giriş yaptı. 

BURAK 2. GOLÜ DE BULDU

29. dakikada sol kanattan Kazakistan ceza sahasına doldurulan topu Volkan Şen indirdi. Burak gelişşine vurdu ve farkı 2'ye çıkardı.

GOL PENALTIDAN BURAK'TAN

25. dakikada topla ceza sahasında buluşan Burak defans oyuncusunun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak golü buldu ve Milli Takım'ı 1-0 öne geçirdi.

VOLKAN DEMİREL STADYUMU TERK ETTİ

Maç öncesi ilk 11'de yer alan kaleci Volkan Demirel, ısınma hareketleri için sahaya çıktığında taraftarlardan ıslıklar ve protesto oldu. Bu duruma tepki gösteren Volkan eldivenlerini çıkartarak soyunma odasının yolunu tuttu. Burada da sakinleşmeyen Volkan daha sonra TFF'ye ait bir araçla evine döndü. 

GÖKHAN GÖNÜL KADRODAN ÇIKARTILDI

Fatih Terim'in dün basın toplantısında açıkladığı Kazakistan maçında sahada olacak ilk 11'de yer alan Gökhan Gönül sakatlığı sebebiyle son dakikada kadrodan çıkartıldı.

MAÇ ÖNCESİ...

A Grubunda oynadığı 3 karşılaşmada galibiyetle tanışamayan A Milli Takım, ilk maçında İzlanda'ya deplasmanda 3-0, 2. maçında ise Şükrü Saraçoğlu'nda Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup olmuştu. Milliler Letonya deplasmanından ise 1-1'lik eşitlikle dönmüştü.

Türkiye A Grubu'nda 1 puanla son sırada yer alıyor.

TÜRKİYE 4.SIRAYA YÜKSELDİ

A GRUBU

Hollanda - Letonya: 6-0

Çek Cumhuriyeti - İzlanda: 2-1

Türkiye - Kazakistan: 3-1

B GRUBU

Belçika - Galler: 0-0

Güney Kıbrıs - Andorra: 5-0

İsrail - Bosna Hersek: 3-0

H GRUBU

Azerbaycan - Norveç: 0-1

Bulgaristan - Malta: 1-1

İtalya - Hırvatistan: 1-1

Alınan galibiyetin ardından Türkiye A grubunda 4.sıraya yükseldi