Kamerunlu eski milli futbolcu evinde ölü bulundu

Bir dönem Fransa'da Montpellier ve Sochaux, İngiltere'de Portsmouth formaları giyen 30 yaşındaki Mezague'ın ölümünde şüpheli bir duruma rastlanmadığı açıklandı

Kamerunlu eski milli futbolcu evinde ölü bulundu
Kamerunlu eski milli futbolcu evinde ölü bulundu
GİRİŞ 16.11.2014 14:34 GÜNCELLEME 16.11.2014 14:34

Fransa 5. Futbol Ligi ekiplerinden Sporting Toulon Var'da forma giyen 30 yaşındaki Kamerunlu eski milli oyuncu Valery Mezague, evinde ölü bulundu.

Fransız basınında yer alan haberlere göre, ülkenin güneyinde bulunan Toulon kentindeki dairesinde hayatını kaybeden Mezague'ın ölümünde, polis tarafından yapılan ilk incelemelerin ardından şüpheli bir duruma rastlanmadı. Yarın yapılacak otopsisinin ardından Mezague'ın ölüm nedeni kesin olarak açıklığa kavuşturulacak.

Sporting Toulon Var Kulübü'nün yanı sıra Montpellier ve Sochaux başta olmak üzere oyuncunun eski kulüpleri ve takım arkadaşları, Mezague için sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları yayımladı.

Kariyeri boyunca Fransa'da Sochaux ve Montpellier, İngiltere'de Portsmouth gibi ekiplerin formasını giyen Mezague, Kamerun Milli Takımı'nda 7 kez görev yapmıştı. 2003'te geçirdiği trafik kazasından sonra futboldan 4 ay uzak kalan Mezague, bu tarihten itibaren performansını istenilen seviyeye çıkaramadı. Kamerunlu futbolcu son yıllarda Fransa ve İngiltere'de alt liglerde top koşturmaya devam ediyordu.

KAYNAK: AA