"Biz, inançlı bir orduyuz"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanı Nuri Şahin: "Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir organizasyonda başarılı olmak için gerekli mental, fiziki ve teknik gücümüz var"

"Biz, inançlı bir orduyuz"
"Biz, inançlı bir orduyuz"
GİRİŞ 16.11.2014 12:06 GÜNCELLEME 16.11.2014 12:06

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanı Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir organizasyonda başarılı olmak için gerekli mental, fiziki ve teknik güçlerinin bulunduğunu kaydetti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Nuri Şahin'in, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 19 Kasım'da yapacakları maç öncesi, ligle ilgili düşüncelerine yer verildi.

Takımı için "inançlı bir ordu" benzetmesi yapan Nuri Şahin, "Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir organizasyonda başarılı olmak için gerekli mental, fiziki ve teknik gücümüz var. Ligde kolay takım, kolay grup yok. Böyle düşünmek rahat davranmaktır ve bizim böyle bir lüksümüz yok. Sonuçta tüm gruplardaki takımlar, ülkelerinde başarılı olmuş ve buralara gelmişler. Halkbank olarak bizim bütün takımlara saygımız var. Büyük küçük, kolay zor takım ayrımı yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

19 Kasım Çarşamba günü TVF Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacakları Belçika ekibi Noliko Maaseik'in gücünü bildiklerini anlatan Nuri Şahin, şunları kaydetti:

"Maç bizim için final havasında geçecek. Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Voleybolu iyi bilen Ankaralı sporseverleri, bizi desteklemeleri için maça bekliyoruz. Biz onlarla çok daha güçlü oluyoruz."

Halkbank'ta, voleybol kariyerinin en başarılı dönemini geçirdiğini anlatan oyuncu, kısa dönemde takım ruhunu yakalayıp çok ciddi başarılar elde ettiklerini belirterek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Diğer takımlarımda da şampiyonluklar kazanmıştım ama üst üste ve üst düzey mutlulukları burada yaşadım. Bu da benim şansım diye düşünüyorum. Bu yıl da gruptan çıkamamak, grup birincisi olamamak gibi en küçük bir endişem yok. İlk maçımızı kaybettik. Perugia'da sadece puan bıraktık fakat tecrübe kazandık. Ben inanıyorum, takımıma da çok güveniyorum. Herkesin aklında başarılı olmak var. Bu motivasyonla biz bu gruptan da çıkarız, dörtlü finale de yürürüz."

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki Halkbank-Noliko Maaseik maçı, 19 Kasım Çarşamba günü TVF Başkent Voleybol Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak.

KAYNAK: AA