Kemal Onar son yolculuğuna uğurlanıyor

Galatasaray Kulübü'nün önceki gün vefat eden eski yönetim kurulu üyesi ve sporcusu Kemal Onar için Türk Telekom Arena'da tören düzenlendi

Kemal Onar son yolculuğuna uğurlanıyor
Kemal Onar son yolculuğuna uğurlanıyor
GİRİŞ 15.11.2014 11:20 GÜNCELLEME 15.11.2014 11:20

Galatasaray Kulübü'nün önceki gün vefat eden eski yönetim kurulu üyesi ve sporcusu Kemal Onar son yolculuğuna uğurlanıyor.

Kemal Onar için Türk Telekom Arena Batı VIP Lounge'da düzenlenen törene, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri, Onar'ın ailesi, yakınları ile sarı-kırmızılı camiadan isimler katıldı.

Duygun Yarsuvat, törende yaptığı konuşmada, Kemal Onar'ın Galatasaray için çok önemli bir isim olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Asırlık çınar bir altın yaprağını daha kaybetti. Kemal Onar, Galatasaray'ın her şeyiydi. Kemal ağabey eşittir Galatasaray. Bütün hayatı boyunca Galatasaray sevgisi Kemal ağabeyin yüreğinden hiç düşmemiştir. Galatasaray ile ilgili yazmış olduğu kitaplar, toplamış olduğu belgeler Galatasaray'a ne kadar bağlı olduğunu bize göstermektedir. Galatasaray Adası'nı alanlar arasında Kemal ağabey vardı. Kemal ağabey Galatasaray genel kurullarında bundan sonra bulunmayacak. Kemal Onar'sız bir genel kurul düşünemiyorum. Bütün Galatasaraylılara ve ailesine başsağlığı diliyorum."

İrfan Aktar, yönetim kurulu üyesi Mete İkiz ve Kemal Onar'ın kızı Ayşegül Dinçkök'ün de birer konuşma yaptığı tören yapılan duaların ardından sona erdi.

Onar'ın naaşı, Bebek Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'na defnedilecek.

KAYNAK: AA