Şike Davası'nda flaş gelişme!

Futbolda şike davasında Yargıtay'ın bozma kararından sonra 31 sanığın yeniden yargılanmasına başlandı.

Şike Davası'nda flaş gelişme!
Şike Davası'nda flaş gelişme!
GİRİŞ 13.11.2014 12:02 GÜNCELLEME 13.11.2014 13:14
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin  "Futbolda şike" davasına ilişkin 31 sanık hakkındaki bozma hükmüne uyulmasına karar verdi.

OLGUN PEKER HAKİM KARŞISINDA

Yargıtay'ın bozma kararının ardından İstanbul 13. Ceza Mahkemesi'nde  yapılan ilk duruşmaya, sanıklar Olgun Peker ve Haldun Şenman katıldı. Duruşmada,  aralarında Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski Beşiktaşlı yönetici  Serdar Adalı, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu ve bazı futbolcuların da  bulunduğu sanıkları avukatları temsil etti.

Kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Şike davasında mahkemenin verdiği karar Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından kısmen onanmıştı. Yargıtay 5. Ceza Dairesi aralarında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş’ın eski yöneticisi Serdal Adalı, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mustoroğlu, Olgun Peker, Teknik Direktör Bülent Uygun, Futbolcular Mehmet Yıldız, İskender Alın, Gökçek Vederson, İbrahim Akın, Eski futbolcu Ümit Karan, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu’nun da aralarında bulunduğu 31 sanık hakkında verilen mahkumiyet kararını kısmen bozmuştu.

Dava dosyasına bakan İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nin kapatılmasının ardından Yargıtay’ın bozma kararı İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne tevzi edilmişti.

Yargıtay kararının ardından ilk kez bugün görülen davada taraflara Yargıtay bozma ilamına uyulup uyulmaması konusunda görüşleri soruldu ve bu karar çıktı. Dava yeniden görülecek.

YORUMLAR 18
  • HalitBinVelit. 9 yıl önce Şikayet Et
    ...hani nerde Şike tescil olundu diyen TS.liler?..şike davası görüldüğü sil başdan..Eee şimdi parelelci yargı ve parelelci spor medyası düşünsün?..
    Cevapla
  • HÜSEYİN ARPACI 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede FATİH TERİM AZİZ YILDIRIM YILDIRIM DEMİRÖREN bu üç şahıs fotboldan elini ayağını tamamen çekmediği müttedce futbolumuz mümkünatı yok düzelmez hergün dahada kötüye gider..
    Cevapla
  • tayfun 9 yıl önce Şikayet Et
    şikeye teşebbüs edenler ne olacak?hani trabzon şikeye teşebbüs etmiştiya sivasa balık falan onlarda yargılanacakmı acaba.
    Cevapla
  • ADALET 9 yıl önce Şikayet Et
    herkese gerekli A D A L E T Akıllarınca Türk futbolu zarar görmesin diye karıştırıldı çorba o zaman hırsızlarda zarar görmesin diye hapse atılmasın ne canınız yanar o zaman
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    onca yargılamayı yanlış yapmışız diyeceğine zaman aşımını bekleseydiler nasılsa yer bu millet bizede mustehaktır bu işin başındaki rezil ola 10 yıl sonra herkes anlatır ben kurtardım diye kim kurtardıysa çıkar ortaya nasılsa 10 yıl sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle