Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Acer:

"Lider Galatasaray karşısında ilk galibiyetimizi almak istiyoruz"

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Acer:
Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Acer:
GİRİŞ 13.11.2014 10:41 GÜNCELLEME 13.11.2014 10:41

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ligin 4. haftasında karşılaşacağı Galatasaray Odeabank maçında galibiyeti hedefliyor.

Hatay temsilcisi, 15 Kasım Cumartesi günü sahasında yapacağı Galatasaray Odeabank maçının hazırlıklarını Antakya Kapalı Spor Salonu'nda sürdürdü.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Hakan Acer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige kötü başlangıç yaptıklarını ancak Galatasaray Odeabank maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Yaptıkları ilk iki maçta iyi oynamalarına rağmen hücumda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Acer, şöyle devam etti:

"Lige kötü başladık fakat bu işi çevirecek kapasiteye sahibiz. Oyuncularımız iyi niyetle mücadele ediyorlar. Alınan kötü sonuçlardan kendileri de rahatsızlar. Üzülüyoruz ama üzülmeye vaktimiz yok. Çalışıp kazanmaya ihtiyacımız var. Hafta sonu yapacağımız Galatasaray maçı bizim için önem taşıyor. Hataylı sporseverler basketbolu seviyor. Oyuncularımız da bu atmosferle daha iyi oynayacaklar. Bu destekle lider Galatasaray karşısında ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. "

Oyunculardan Yasemen Saylar da sarı-kırmızılı ekibi yenerek, galibiyeti Hataylı basketbolseverlere hediye etmek istediklerini ifade etti.

Deniz Doğan ise zorlu mücadelede taraftarlardan kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

KAYNAK: AA