İki futbol adamı da AK Parti'den aday adayı

Tanju Çolak, Ak Parti'den Urla Belediye Başkanlığı'na adaylığını koydu... Efsane futbolcunun dilekçesini bugün teslim etmesi bekleniyor... Eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu'nun da Alanya Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyması bekleniyor

İki futbol adamı da AK Parti'den aday adayı
İki futbol adamı da AK Parti'den aday adayı
GİRİŞ 24.10.2013 10:42 GÜNCELLEME 24.10.2013 13:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türk futbolun gelmiş geçmiş en golcü futbolcularından olan Tanju Çolak, daha önce belediye başkan adaylığı hakkında yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti: "Güzel eserler bırakmak istiyorum. Böyle bir düşüncem var. Şu anda tabii büyüklerimle, ailemle görüşmek zorundayım. Urla'dan ilçe başkanı teklif etti. Sahil yeri, güzel. AK Parti adına iyi bir hizmet verelim dedik. Amaç o" cevabını verdi.

MÜFTÜOĞLU DA ADAY

Eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu da Antalya'nın Alanya ilçesinden belediye başkanlığına adaylığını koydu. 

AK Parti İlçe Teşkilatı'na giden hakem Müftüoğlu başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e teslim etti. Ardından gazetecilerin karşısına çıkan Müftüoğlu, AK Parti'den Alanya Belediye başkan aday adayı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Adaylık süresince hakemliği bıraktığını dile getiren Müftüoğlu, "Hakemliğe bir süre ara verdim. Geri dönüp dönmeyeceğim de adaylık süresinin ardından belli olacak. Hakemliğe geri dönüş olabilir" dedi.


YORUMLAR 10
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    FUTBOL TURKLERIN SPORU DEGIL. zaten hep rezıl edıyolar turkıyeyı , yetmedıgı gıbı bıde polıtıkaya gırıyolar
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    ümit durgun haklı ?????. Mimar mühendisin çalması daha kolay olur.
    Cevapla
  • Devrim ALCALI 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH KORUSUN GERİ DÖNME HAKEMLİĞE. İnşaallah kazanırsında Türk futbolu senden kurtulur...alanya sen başkan olursan kazanırmı kaybedermi onu bilemem..
    Cevapla
  • ümit durgun 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Müderrisoğlu. Kuddisi Muftüoğlu'nu tanımam evet. Kendisinin şehir planlamacısı olduğunu da bilmiyordum, doğrudur. Ben o yorumu "Kendisi iyi hakem, yorumları dürüst" yazısı üzerine yazdım. Yazımın tamamını okursanız futbolcudan, spor yorumcularından belediye başkanı olmamalı diyorum. Söylediğiniz gibi kendisi şehir planlamacısı ise neden olmasın? Hakan Şükür çok iyi futbolcuydu, kişilikliydi, milletvekili oldu da ne oldu? Tanju Çolak belediye başkanı olsa ne olur? Saçmalık dediğim de budur!
    Cevapla
  • ahmet müderrisoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Durgun. Kuddusi Müftüoğlunu tanımadan yorum yazdığın için saçmalayan sen olmuşsun, Müftüoğlu harita mühendisi ve şehir planlamacısıdır, bilginize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle