Ertem Şener, Davos'u maç gibi anlattı!

Esra Elönü'nün sunumuyla ekrana gelen Araf'ta Sorular'a katılan Ertem Şener, Başbakan Erdoğan'ın tarihe geçen İsrail'e restini böyle anlattı.

GİRİŞ 12.08.2013 18:05 GÜNCELLEME 13.08.2013 04:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Esra Elönü'nün sunduğu 'Araf'ta Sorular'ın bu haftaki konuğu, futbol maçlarını kendine has anlatımıyla futbol maçlarından haz etmeyen kişilere bile sevdiren, 90 dakika boyunca oyuncuların hayatlarıyla ilgili ilginç bilgiler veren başarılı spiker Ertem Şener konuk oldu.

Son günlerde Twitter'da Başbakan'ı destekleyen yazılarıyla dikkat çeken Şener Araf'ta Sorular'da sporun siyasete yansımalarını ve Gezi Parkı olayları sonrasında gerçekleşen taraftar kenetlenmesini değerlendirdi.

Ünlü spiker, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta tarihe geçen restini kendine özgü yorumuyla anlattı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel olmuş. gerçekten keyifle izledim, teşekkürler...
    Cevapla
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    çok keyifle ve gururla izlediğim RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın DAVOS hatırasını;. başka bir versiyonla ertem şener'in ağzından yine aynı keyifle ve gururla izledim. güzel bir anıyı yine güzel bir sunumla bize hatırlattığı için ERTEM ŞENER'e teşekkürler.
    Cevapla
  • YUSUF ARSLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    helal sana. seviyorum bu adamın anlatımını ve yorumunu çok güzel olmuş helal sana
    Cevapla
  • İsmail Hakkı KÖKSAL 10 yıl önce Şikayet Et
    Program sunucu kadın korku film setinden gelmiş gibiydi.. Program sunucu kadın korku film setinden gelmiş gibiydi. Kadının yüzünden korktum ve programı izlemedim.
    Cevapla
  • İlyas Denizci 10 yıl önce Şikayet Et
    yılların birikimi ve patlaması. rahmetli eceviti ne hale getirmişlerdi. onun intikamınıda aldı siyaset işte böyle yapılır adamın atom mu benim başbakanım bu ülkeye yaptığı hizmeti kimse yapmadı hasta adamı öldürdüler sonra ölüsünü tekmlediler bu geldi onu ayağa kaldırdı bizde birlik olup şahlandıralım uyan ey ümmet uysan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle