Yıldırım Demirören hakkında şok iddia!

Eski TFF Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Müfit Cengiz, TFF ile ilgili gündemi sarsacak açıklamalarda bulunarak belgeler yayınladı.

GİRİŞ 13.11.2012 15:09 GÜNCELLEME 13.11.2012 15:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski TFF Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Müfit Cengiz, tv8'de konuk olduğu programda federasyonda Serdar Zülfikaroğlu'nun söz sahibi olduğunu söyleyerek çarpıcı iddialarda bulundu. Ahmet Müfit Cengiz, federasyonda iç denetim olmadığını, federasyonun tamamı üzerinde başkan Yıldırım Demirören'in arkadaşı olan yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun söz sahibi olduğunu savunarak, "Tahmin ediyorum Beşiktaş'tan gelen bir alışkanlık var" dedi. TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten'in 50 bin TL maaş aldığını söyleyen Ahmet Müfit Cengiz, "İstanbul'da otelde kalıyor. Otel masrafları federasyona fatura ediliyor" iddiasında bulundu.

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı olduğu zaman ilk yaptığı işin sponsor olan Mercedes'ten yenimakam aracı istediğini ifade eden Ahmet Müfit Cengiz, "Sekreterlere de Mercedes istendiğini duydum" diye konuştu. Cengiz Zülfikaroğlu'nun federasyon içindeki bir bayan sekreteri özel sekreteri yaptığını ve maaşını 2500 TL'den 4000 TL'ye çıktığını söyleyen Ahmet Müfit Cengiz, "Yıldırım Demirören'in sekreterinin maaşı 8000 TL. Eski başkanın sekreteri 4000 TL alıyordu. Pazarlama müdürü çıkarıldı 5000 TL maaşla, yenisi 9500 TL maaşla geldi" dedi. THY'nin TFF'ye sponsor olmasına rağmen özel uçuk kiralanarak savurganlık yapıldığını, söyleyen Ahmet Müfit Cengiz, işe gitmeden federasyondan maaş alan çalışanlar olduğunu iddia etti.

(haber1903)

YORUMLAR 1
  • Ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    yaptıkları yapacaklarının teminatıdır . beşiktaş ı batırdı bu gidişle 5 yıl büyük başarılar elde etmek kaydıyla ve akılcı çözümlerle anca toparlanabileceği bir duruma geldi ama sanırım tff bu kadarıylada kurutlamayacak
    Cevapla