Yıldırım: Şampiyon olduk diye içeri alındım

NTVspor'da yüzde yüz programına katılan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi şampiyon yaptığım için içeri alındım dedi...

Yıldırım: Şampiyon olduk diye içeri alındım
Yıldırım: Şampiyon olduk diye içeri alındım
GİRİŞ 14.09.2012 11:14 GÜNCELLEME 14.09.2012 11:25

"SAVCI, 'FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMASAYDIN BİZ BU OPERASYONU YAPMAYACAKTIK' DEDİ"

İçerideyken resim çeken çocuğa çıkmasın, gazeteciler cemiyeti o resim yüzünden ödül verdi. O gazeteciyle ilgili o polis arasında ne ilişki olduğunu herhalde kulaktan kulağa duyuyorsunuz. Bir tane getirmişler bana imzalatmaya bu polisten şikayetçi ol. Aziz Yıldırım olarak ben devletin korumasındayım, polise kim yaptırdı? Beni fazla konuşturmasınlar, ben çok şey biliyorum, bu konularla ilgili beni rahatsız etmesinler. Böyle şike davası olmaz. O gazetenin muhabirini evet sahaya sokmuyoruz. Benim o resmimi bastırıyorsun, ben ne yapmışım belli ama benim dışımda yapan insanların hangi resimleri, hangi kelepçeli hali var, kimlerin ne resimleri var. Ne olacak olabilir insandır. Ben yüz kızartıcı suçla içeri girmedim. Bana savcı söyledi, eğer sen Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasaydın Sivas'ta biz bu operasyonu yapmayacaktık dedi.

Ben Fenerbahçe'yi şampiyon yaptım diye içeri alındım. Daha bunun ötesi var mı? Muhabirler her şeyi yazıyorlar. Sen bana her türlü hakareti yapacaksın, sonra sahaya gireceksin. Her şey karşılıklı. UEFA, TSYD derneğini tanımaz, UEFA kulüpleri tanır. Problem olursa kulüplerin problemidir. Bana ceza gelir, beni tanır. TSYD bir dernektir, gazetecilerin bir araya geldiği bir dernektir, kulüplerle bir irtibatı yoktur. Sizler oraya üyesiniz, sizin Fenerbahçe Spor Kulübü derneğinden farkınız yok, sizler gelmişsiniz TSYD'yi kurmuşsunuz, Fenerbahçe kurucuları da Fenerbahçe'yi kurmuşlar farkımız yok, siz kendinizi bizden üstün görüyorsunuz.


"O RESİM ÇOCUKLARIMA KALACAK EN BÜYÜK ONURDUR"

Resim çocuklarıma kalacak en büyük onurdur, şereftir, o resim hiç alınmıyorum, ondan mutluyum, benim için şereftir, namustur ama etik değil hareket. TSYD çıksın bu haberleri yapmayın, sizlerle diyalog kursun, bunları yerine getirsin o zaman bizle muhatap olsun.

Almayınca basın özgürlüğü gitti, benim özgürlüğüm ne oldu, bunu kimse kaale almıyor. Bütün akreditasyonu ben yapacağım. Yukarıya çıkıyorum, ne kadar emekli olmuş gazeteci orada. Alakasız insanlar geliyor, ondan sonra yer dar geliyor, şimdi bunları düzene getireceğim.