Dilmen'den Cocu yorumu 'Geyikten ibaret'

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Phillip Cocu hamlesini yorumladı.

Dilmen'den Cocu yorumu 'Geyikten ibaret'
Dilmen'den Cocu yorumu 'Geyikten ibaret'
GİRİŞ 23.06.2018 13:10 GÜNCELLEME 24.06.2018 12:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Hollandalı Phillip Cocu oldu. Rıdvan Dilmen bu transferi Sabah gazetesindeki yazısında yorumladı.

Köşe yazısında Cocu'yu değerlendiren Rıdvan Dilmen, "PSV'de son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan bir isim. Yani hedefi hep şampiyonluk. Dolayısıyla defans yaptırdığı yorumlarını geyikten ibaret buluyorum." dedi. 

 

 

AYKUT KOCAMAN MİLLİ TAKIMA GİDER Mİ?

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman ile devam etmesinden yanaydım diyen Dilmen, "Aykut Kocaman ile ilgili çok takımın adı geçecektir. Şimdiden Milli Takım yorumları da başladı ancak kısa bir süre sonra da önemli bir turnuvaya çıkacak olan Lucescu varken bunu dillendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum." şeklinde yazdı.

YORUMLAR 8
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    bay dilmen efendi sende fenerin başına geçtin ne yaptın söylermisiniz insan bu kadar nankör olmaz adam kupalar almış sen ne aldın boş konuşup reklam yapma geveze adamlıktan başka neyin var
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları yerlerinde bir rahat bırakın arkadaş. Ne milli takımı! Ne bu yahu yıllardır hep aynı filmleri izleyip duruyoruz. Lucesku gayet başarılı olacaktır ki beklemeden sabretmeden olmaz. Cocu için önemli olan futbolcudur, paradır. Bugün sivasspora dünyanın en iyi teknik adamını getirsen ne olur? İş furbolcuda biter. Topu futbolcu oynar. Bugün beni Barcelonaya koy bende şampiyon yaparım. Her topçunun kalitesi belli Çık oyna...
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiddink i hatirliyon mu Ridvan . hani aydindan 6 yemistiniz sen de fener formasi giyiyordun.. o hiddink te psv de 3 sampiyonluk yasamis hatta bu sampiyonlulari ust uste kazanirken yanina birde avrupa kupasi eklemişti fenere geldiginde yer yerinden oynamisti.. sonra gelen vurdu giden vurdu enkazi 6 sene sonra ancak kaldirabildi fener... .
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    hayır ! mustafa doğan tvde' Beşiktaş'ı nasıl eleştiriyor , yapmayın !!!!
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut milli takım a giderse milli takım maçlarına 1000 kisi gitmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle