Rıdvan Dilmen açıkladı! 4 yıllık anlaştılar...

Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor - Beşiktaş mücadelesini NTV'de değerlendirdi. Dilmen, Oğuzhan ile Beşiktaş'ın anlaştığını ve gizli tuttuklarını söyledi.

Rıdvan Dilmen açıkladı! 4 yıllık anlaştılar...
Rıdvan Dilmen açıkladı! 4 yıllık anlaştılar...
GİRİŞ 14.05.2018 09:33 GÜNCELLEME 14.05.2018 09:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor - Beşiktaş mücadelesini NTV'de değerlendirdi. Dilmen, Oğuzhan ile Beşiktaş'ın anlaştığını ve gizli tuttuklarını söyledi...
 
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi şansı

"Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ön elemesi şansı devam ediyor. Beşiktaş gibi bir takımın ligi dördüncü bitirmesi sürpriz olur. Necip'in pozisyonunda temas varsa, net penaltı. Ceyhun'u Galatasaray maçında uzatmada çıkardı ve 'Sarı kart sınırında mı dedim?'. O günden bu yana çok iyi oynuyor. Ceyhun'un da kart potansiyeli yüksektir."
 
Dilmen, "Çok bol pozisyonlar vardı. Maç 6-5 bitse kimse şaşırmazdı. Akhisarspor yarın puan alırsa Osmanlıspor küme düşecek. Osmanlıspor iç sahada ve deplasmanda mücadelesini sürdürdü. Aminu'yu zaman zaman oynatmıyorsa, o konuda yorum yapmayacağım. Beşiktaş'ta Türkiye sınırları içinde doğan bir Mustafa Pektemek gol attı bu sezon. Galatasaray'da da sadece Serdar Aziz var. Geri kalanlar Almancı. Bizim ebelerimizin doğurduğu çocuklar yok.Nerede bu çocuklar? 81 milyonluk ülkeyiz, nerede bu altyapılar? Türkiye'de ilk 11'de 2, yedek kulübesinde ise 4 civarında yerli oyuncu bulundurma zorunluluğu olmalı. Dün Galatasaray maçında Ozan Kabak forma giydi, Fatih hoca Ozan'a gelecek yıl da forma şansı verecektir.  Haftaya oynanacak olan maçlar kolay olmayacak. Beşiktaş bugün Sergen'e güzellik yaptı. Alanyalı Vagner'de Alanya'ya güzellik yaptı. 
 
Talisca'nın bonservisinin alınması noktasında problemlerin olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'da Gomis, Fenerbahçe'de Soldado, Beşiktaş'ta Negredo ya da Love, Konya'da Eto'o... Bunların para getirme şansı yok ki artık. Transferlerde yaş noktasında kararlar alınmalı. Çin'de mesela bu karar aldı.
 
Webo ve Nobre, 1. Lig'deki Play-Off mücadelelerinde harika gol attılar, bu iki oyuncuya Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynadıkları dönemde yaşlı deniliyordu. Trabzonspor'da Özkan Sümer göreve başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun konuşmalarından anladığım bu sezon süper star transfer yapılacağını düşünmüyorum. Hemen altyapılarla ilgili çalışmalar yapalım. 
 
Oğuzhan ile 4 yıllık anlaşma

Oğuzhan'ın 4 yıllık kontrat yaptığını biliyorum ama gizli tutuyorlar galiba. Futbol direktörlüğü diye bir şey çıktı, olmadı işte. O olmadı. Beşiktaş son 3 yıldır hep hedefini vurdu. Santrafor iyi çıktı, stoperi iyi çıktı. Bak Vida olmadı, Lens olmadı, Negredo da olmadı aslında. Pepe bile sorgulanabilir. Vida transferi yanlış transfer değil. Vida doğru bir takıma geldi. Vida'nın kompak bir takımdan geldiği için defosu ortaya çıkmadı. Fakat burada tehlikeyi yaşarsın. Vida, 4. stoper oldu. Adriano için transfer iddiaları var. Bence kesinlikle takımda kalmalı.

YORUMLAR 6
  • Mantıksız Rıdvan 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce bir altyapıları iyileştirin sonra yine sorun düzelmediyse tamam yine getirin yabancı sınırını. Günübirlik çözümler ancak günü kurtarabilir. Altyapıların iyileştirilmesiyse geleceğe ve düzgün bir sisteme yatırımdır.
    Cevapla
  • Abi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen güzel bi abiye benziyon, bu işi anca sen çözersin
    Cevapla
  • Tükendin Rıdvan! 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadroda en fazla 14 olan yabancı sınırı da tamamen kalkmalı. Türk futbolcu çıkmamasının yabancı sınırıyla vs. hiçbir ilgisi yoktur. Cenk ve Cengiz yabancı sınırı yokken müthiş performanslarla yurtdışına transfer oldular. Akhisarspor kadrosunda en az yabancı bulunduran kulüp olarak kupayı aldı. Sorun yabancı sınırında değil altyapılarda. Ben buraya bazı örnekler de sunarak neden yabancı sınırının tamamen kalkması gerektiğini yazdım. Ancak Rıdvan Bey gibi yabancı sınırı getirilmeli diyenler hiçbir şekilde buna geçerli bir sebep sunamıyorlar. Kaldı ki geçmişte yabancı sınırı getirildi de ne oldu.
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde altyapı.. varmı ki soruyorsun..hepsi göstermelik.. okullardaki beden eğitimi diye ucube bir ders var ne zaman o ders spor dersi olur branşlara ayrılır o zaman altyapilar harekete geçer başka türlü mümkün değil.... bedenin egitimi nedir allah aşkına kim hangi sivri zeka çıkartmış bu ucube dersi..
    Cevapla
  • Valla 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye devlet sirimiki gizli tutuluyor alti ustu siradan bir oyuncu bilrn bilmiyende ronaldoyu transfer etmistlerde sampiyon olamasalar govde gosterisi icin saklamislar sanacaklar
    Cevapla
  • köyün hocası 5 yıl önce Şikayet Et
    sana ne birader ister açıklar ister gizler.. bunun eleştirilecek neresi var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle