Rıdvan Dilmen: 5 kere kart görmeliydi!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: 5 kere kart görmeliydi!
Rıdvan Dilmen: 5 kere kart görmeliydi!
GİRİŞ 29.04.2018 21:28 GÜNCELLEME 29.04.2018 21:42
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Dilmen'in sözleri şöyle;

 

 

Tudor'un ardından Fatih Terim devreye girdi. Çok iyi yarışmacı antrenör. Dursun Özbek'in yaptığı en önemlki operasyon. Agresif bir takıma çevirdi Galatasaray'ı.

Galatasaray Medel'i 2-0 yendi. Bilmiyorum abartıyor muyum. Gökhan yok, Babel yok... Medel dışında ayakta kalan biri yoktu. Talisca sertliğe dayanamadı. Quaresma'nın konsantrasyonu sıfır. Tavırlarından anlayabiliyorsunuz. Galatasaray-Beşiktaş gibi davranmadı. Galatasaray 'Jaws' gibiydi. Fernando 5 kere kart görmeliydi.

POZİSYON PENALTI GİBİ

Galatasaray'ın pozisyonu penaltı gibi gözüküyor. Oyunun hiçbir dakikasında Beşiktaş'ı ortak etmediler. Korkunç bir odaklanma ve sıfır hata... Linnes çok çabuk oyuncu, mükemmel oynadı. Nagatomo da müthişti.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN BEDELİNİ ÖDEDİ

Beşiktaş'ın matematiksel olarak işi devam ediyor ama öndeki 3 takımın kendi arasında maçı kalmadı. Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı artık yok denecek kadar az. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nin bedelini ağır ödedi.

YORUMLAR 32
  • ffff 5 yıl önce Şikayet Et
    he oglum he
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    Once sen bi tarafsiz olmayi ogren sonra yorum yap
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Ridvan efendi bundan sonraki maclarda hakemleri etkilemeye çalısıyor bir fenerli olarak
    Cevapla
  • Haysiyet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ridvan sen dahil tüm.yorumcular lütfen ama lütfen bırakın spor yazarlığını. Penalti diyorsun! Hayret hayret!!! Hakem avantaj vermedimi ? Verdi? Avantajın devamında rodriges golü kacırdi. Orda pozisyon bitmiştir. Penalti kirmizi eyyamdir. Birilerinin bjk ı bitirme 2 haftadir verilen verilmeyenlerle gs ı hakemlerle şampiyonluga gitmesini sağlamaktır
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Küçük takımlar büyük takımları yenerek övünür , büyük takımlar aldığı kupalarla övünür şimdi herkes burdan kendine pay biçsin kimim şampiyonluğu fazla kimin galibiyeti hayırlı kandiller
    Cevapla
  • yusuf tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    iki senedir sesi çıkmayan kedicikler konuşmaya başladılar.. ahahaha.. sizi ş.ligi pistine alalım boyunuzu görelim kaç galibiyet alacaksınız..
    Cevapla
  • aty 5 yıl önce Şikayet Et
    bir gs li konuştu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle