'Hükmen mağlubiyet vermeyecek federasyon varsa...'

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç "90 A" programında yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Beşiktaş'ın hükmen galip sayılması gerektiğini söyledi.

'Hükmen mağlubiyet vermeyecek federasyon varsa...'
'Hükmen mağlubiyet vermeyecek federasyon varsa...'
GİRİŞ 25.04.2018 11:26 GÜNCELLEME 25.04.2018 11:28
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İşte Hıncal Uluç'un açıklamaları:

"Konuk takımın teknik direktörünün kafası yarılmış, hakem maçı tatil etmiş, oyun durmuş. Buna dünyanın herhangi bir ülkesinde, Patagonya'dan Uganda'ya kadar hükmen mağlubiyet vermeyecek federasyon varsa o ülkede bir daha futbol maçı olmaz" dedi.

 

 

Uluç bir örneklendirme yaparak, "Yarın Galatasaray bir maçta şampiyonluk şansını kaybederken, rakip hocanın kafasını yarsın ondan sonra maç tekrar oynatılsın öyle mi? Yok öyle bir şey." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 37
  • ece 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir bayan olarak bu adamın ne kadar saçmaladığını anladım. Örnek örnek değil bir kere. Çünkü FB zaten avantajlı durumdaydı zaten büyük ihtimal turu geçecekti. Demekki burada bir tuhaflık var. Turu geçme ihtimali çok az olan takım ortalığı karıştırmış bence:)))
    Cevapla
  • anavarza 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem avantajlı idiniz neden daha ilk dakikadan itibaren sahaya olmadık cisimleri atıp bjk.lileri avantajlı duruma getirdiniz.Burada hırsızın hiçmi suçu yok yani.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Verdiği örnek hiç mantıklı değil. Fenerbahçe üst tura çıkma hakkını kaybetmemişti. Yani bu skor yetiyordu. Ve maç yeniden oynanmıyor. Kaldığı yerden devam ediyor. Sanki Fb 1-0 mağlupken olaylar olmuş ve 0-0'dan maç tekrarına karar verilmiş gibi konuşuyor.
    Cevapla
  • gercekler1299 5 yıl önce Şikayet Et
    maalesef hincal beyin dedigi dogru fb nin hukmen malup sayilmasi lazim .artik fedarasyon guven olmaz
    Cevapla
  • 123123 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın dediklerini tanımayın.Bu aşırı derecede Fenerbahçe düşmanıdır ve herhangi bir hakem hatasında Fenerbahçenin şampiyon olacanı felan söyler.artık bunun ne dediğini tınlamıyoruz. yeni yazarlar ve yorumcular bunulunuz
    Cevapla
  • abdullah coskun 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce düşmanları çatlasin
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılcal abi bu fener kinin nereden kaynaklanıyor bi anlatır mısın? adi birkaç adam yüzünden takımın emeği çalınacak bu normal değil bu provakasyonu aziz yıldırım iki holigan tutsa gs nin kalan maçlarını terörize etse kabul eder misin böyle sonucu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle