Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! İstifanın...

Spor yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! İstifanın...
Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! İstifanın...
GİRİŞ 14.04.2018 21:35 GÜNCELLEME 14.04.2018 22:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında maçı değerlendirdi.
 
Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:
 
4-5 haftadır yüksek konsantrasyonla oynayan bir Fenerbahçe var. Fenerbahçe çok iyi başladı, önde baskılı başladı. Aatif'ın gol adedi az, takıma uymak istediği için gol adedi az kalıyor. Alır, vurur aslında.
 
'Çok iyi hazırlanmamış'

Samet Aybaba, bekleyeyim taktiğini uygulamış. Samet Aybaba'nın taktiksel ve bireysel anlamda şöyle bir Fenerbahçe'ye karşı çok iyi hazırlanamadığını gördüm. Şener sağ açık gibi oynuyor bugün. Fenerbahçe'nin daha fazla pozisyon bulacağını düşünüyorum ama atlet oyuncuya ihtiyaç var. Sivasspor'da Robinho girip, daha fazla risk alınacaktır.
 
"İstifa'nın 'isti'sinin ardından"

Fenerbahçe'de Osmanlı maçı milattır. İstifa'nın 'isti'sinin ardından Giuliano'nun falan yeri değişti. Adaletli tercihler yapıyor. Kendi aldığı Valbuena, Neto kenarda, bu adaletli bir seçim yaptığını gösteriyor.
 
'Aykut hoca mı haklı?'

58. golünü attı Fenerbahçe. Ligin en çok gol atan takımı 63 ile Galatasaray. Bizler mi yanılıyoruz, Aykut hoca mı haklı? Uzun mesafe antrenörü hoca.
 

YORUMLAR 9
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu maça tek yorum yapılır? : Soldado değişikliğinden sonra Takımı 10 kişiye düşüren Fernandaodan önce ,Fernandaodan sonra diye...
    Cevapla
  • ahmet hak 5 yıl önce Şikayet Et
    isterse fenerbahce 100 tane gol atsin defansif fotbolla hic bir use yaramaz
    Cevapla
  • Hayri abi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ridvan senin samimiyetinden ve objektif gorunme cabandan tiksindim s'en sivasli bufumayi anlat en iyisi kaleye giderken geri donen futbolcu ilk defa gordum. Nasil boyle iyi dimi. ..
    Cevapla
  • turan 5 yıl önce Şikayet Et
    sen Rıdvan'a laf söyleyecek yetkinlikte de yeterlilikte de değilsin,,
    Cevapla
  • gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    bu feneryorumcu hala nasıl oluyorda tvde çıkıp yorum yapabiliyor pardon unutmuşum aziz babası var ama onun da devri bitmek üzere haliyle seninde sonun gelcek
    Cevapla
  • Kıllanan Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    10/11 sezonundan bu yana acayip kıllanıyorum senden. Pilatiniler gizli toplantılar .Jesiç geliyor aklıma bir an. Huzur buluyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle