İsmail Küçükkaya'dan 'başörtü' skandalı!

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya, futbolcularla birlikte seremoniye çıkan çocukların arasındaki başörtülü kız çocuklarından duyduğu rahatsızlığı ekrana taşıdı. Başörtülü kız çocuklarının yakın plan görüntülerini isteyen Küçükkaya'nın suç işlemişler gibi "Bütün kız çocuklarımız aynı durumda" demesi dikkat çekti.

GİRİŞ 11.04.2018 11:58 GÜNCELLEME 11.04.2018 21:27
Bu Habere 334 Yorum Yapılmış

FOX TV ekranlarında Çalar Saat programıyla izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, hafta sonu oynanan Samsunspor - İstanbulspor maçı öncesinde seremonideki bir görüntüye üstü kapalı eleştiride bulundu.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNE ZOOM YAPTILAR

 

Bu konuda kendisine 'yüzlerce' mesaj geldiğini iddia eden Küçükkaya, futbolcularla birlikte sahaya çıkan çocukların arasında bulunan kız çocuklarının başörtülü olmasına gönderme yaptı. Küçükkaya'nın ayrımcı ve ötekileştirici tavrı sosyal medyada da büyük tepki çekti.



"BÜTÜN KIZ ÇOCUKLARIMIZ AYNI DURUMDA"

Kız çocuklarının yüzüne zoom yapılarak ekrana getirildiği görüntülere ilişkin Küçükkaya, "Ben bu konuda şu an itibariyle yorum yapmayayım. Bütün kız çocuklarımız aynı durumda gözüküyor. Bu fotoğrafı nasıl yorumlamalıyız. Sizlerin yorumlarını göreyim" diyerek topu izleyiciye attı.

YORUMLAR 334
  • milliyetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    sen küçükkayamısın nesin neyin peşindesin senin gibi birde mandalina var inşallah sonunuz yakındır,saçmalamaya devam edin.
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    İsmail, aynı yorumun başı açık kızlara yapıldığını bir düşün. Sonrada görüntü başı açık kızda zoomlansın. Hoşuna gidermi. Sen kızını istediğin gibi yetiştir. Ama başkalarını yerme. 100 lerce mesaj almışsın doğaldır karşıt mesajlarda gelmiştir bir okadar. Herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil. Sizin gibi kitlelere hitap etme şansına sahip insanlar otekilestirme yapmasın ayrım yapmasın toplumu kucaklaştırsın gül gibi yaşayıp gidelim.
    Cevapla
  • teolog33 6 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Küçükkaya neden bunları söyledi. Zira Akşam'dan kovuldu. Fox'a geçti. Bir şekilde kızgınlığı vardı. intikamını almak istedi. Ve bu şekilde yaptı. Ancak videoda ben yorum yapmıyorum, diyor. O zaman neden bu videoyu yayınlıyorsun demek gerekir.
    Cevapla
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    yorum bekleyen zat hadi kocum ermenistana burası (osmanlıdevleti) türkiye
    Cevapla
  • macit 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyeti.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah rabbim seni tam susturur.ne istiyorsunuz başörtüsünden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle