Önder Özen'den Galatasaray itirafı

BeinSports yorumcusu Önder Özen, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sarı-lacivertli takımda görev yaptığı ilk yıldaki anısını anlattı.

Önder Özen'den Galatasaray itirafı
Önder Özen'den Galatasaray itirafı
GİRİŞ 13.03.2018 16:56 GÜNCELLEME 13.03.2018 16:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

BeinSports yorumcusu Önder Özen, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı ilk yılda yaşadığı anekdotu aktardı. 
 
Özen, "F.Bahçe görev yapmaya başladığım ilk yıl, G.Saray derbisiöncesi takım da iyi gitmiyordu. Tedirginliğim vardı. Çalışanlar 'Rahat olsana ya, G.Saray'la oynuyoruz mutlaka evimizde kazanıyoruz' diyordu. Ben de yıllar sonra aynı fikre geldim. Fenerbahçe içerde, G.Saray'a karşı favori ve çok rahat. Fenerbahçe çok kötü kadrolarla da yakalandı. Ligi beşinci bitirdiği sezonlarda bile kazanmayı başardılar" diye konuştu.
 
"Kadıköy'de derbiyi seyirci iyi oynuyor"
 
Kadıköy'te taraftar faktörüne de vurgu yapan Özen şöyle devam etti: "Kadıköy'de seyirci de inanıyor. Oraya kazanacağından emin geliyor. Derbiyi seyirci iyi oynuyor. Taraftarın gönderdiği enerji, çok caydırıcı, hakem için kolay değil. F.Bahçe taraftarı, G.Saray derbilerinde işler nasıl olursa olsun asla tersine dönmez. Bazen oyuncu protesto edilir. Protesto ettiği oyuncunun beli doğrulmaz. Ama derbilerde bunu yapmıyorlar. Çok önemli ve olumlu bir unsur. G.Saray'ın işinin hiç kolay olmadığını düşünüyorum. Genelde hep "O sene bu sene, bu biter" diyorlar. Ama bitmiyor. 19 yıl oldu."

YORUMLAR 7
  • Erdinç Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe büyük camia, evinde seyirci avantajlı da var. Ancak Fenerbahçe nin esas gücü hakemler üzerinde oluşturduğu baskı! Fenerbahçe nin özellikle derbilerdeki üstünlüğünün en önemli sebebi bu!
    Cevapla
  • allperka 6 yıl önce Şikayet Et
    O değilde 19 sene sonra GS yenerse Fener çok üzülür.
    Cevapla
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenere kaybetmemizin nedeni terimin kontrolsüz hücum oyunudur gs ye defans yapma becerisini terim kaybettirdi
    Cevapla
  • Körfezli 6 yıl önce Şikayet Et
    19 yıldır mı?
    Cevapla
  • raportman 6 yıl önce Şikayet Et
    yani takım bir şey oynamasa da taraftar baskısı ile hakemi etkileyip kazanırız dior kendisi.
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Kazanmak için her yol mübah maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle