'Şenol Güneş G.Saray'ın başında olsaydı...'

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında futbol gündemini değerlendirdi.

'Şenol Güneş G.Saray'ın başında olsaydı...'
'Şenol Güneş G.Saray'ın başında olsaydı...'
GİRİŞ 05.06.2017 14:05 GÜNCELLEME 05.06.2017 14:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig Play-Off'ta Göztepe'nin penaltılar sonucunda Eskişehirspor'u 3-2 yenerek Süper Lig'e çıktığı olaylı maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Passolig çok iyi olmuş, bravo. Ekmek arası patlayıcı ile stada giriliyor. Ben kalemimle içeri giremiyordum. Ali Palabıyık'a da bir şey demiyorum ben. Çünkü maçı bitirmesiyle ilgili talimat almış belli ki. Ali Palabıyık sana sesleniyorum. Sen hakemliğini yap, direktifleri uygulama. Kural kitabı ne diyorsa onu uygula. Bu kadar yoğun silah içeriye sokulamaz. Burada birisi stadı karıştırmak için bir şeyler yapmış" dedi.

"Galatasaray'ın başında Şenol Güneş olsa şampiyon olurdu"

Galatasaray'ın bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kaldıysa bunun oyuncu grubundan kaynaklı bir durum olmadığını ifade eden Demirkol, "Şu an gördüğümüz tabloya göre Galatasaray'ın kadro kalitesi yarıya inecek. Tek güvence Tudor. Şenol Güneş bu sezon Galatasaray'ın başında olsaydı, Galatasaray şampiyon olurdu" dedi.

"Ne yaptı Lens ligin ikinci yarısında?"

Lens'le ilgili değerlendirmede de bulunan Demirkol, "Fenerbahçeliler 'Lens gidiyor' diye panikliyor. Ne yaptı Lens ligin ikinci yarısında? Gitsin" dedi.

YORUMLAR 5
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kibirli kendimi beğenmiş adam bizim başımızda olup şampiyon olmaktansa bunsuz dördüncülük daha iyidir.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    gitsin gs biz bjk taşta istemiyoruz
    Cevapla
  • Kağan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu zat herşeyi ben bilirim diyen kibirlilerden olsa da bu tespiti doğru.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca Galatasaray'ın başında olsaydı şampiyon yapamazdı. Çünkü bu takımda hocanın istediği oyuncular alınmıyor. Beşiktaş da ise hocanın istediği oyuncular veya o istediği oyunculara stil olarak yakın olan oyuncular alındığı için Beşiktaş iki sezon üst üste şampiyon oldu.
    Cevapla
  • enişte 6 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca beşiktaşda olduğu için zaten fener şampiyon oldu dimi. sen yazmayı da düşünmeyide beceremediğin için insanlık adına seni stada kalemle almıyorlardır.
    Cevapla