Dilmen'den Demirel'e: Hiç düşünme imzayı at!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Fenerbahçe maç sonunu değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Volkan Demirel ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilmen'den Demirel'e: Hiç düşünme imzayı at!
Dilmen'den Demirel'e: Hiç düşünme imzayı at!
GİRİŞ 23.05.2017 08:51 GÜNCELLEME 23.05.2017 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftada Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı. Maçın ilk yarısını NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında yorumlayan Rıdvan Dilmen, taraftara isyan etti.

Rıdvan Dilmen maç sonu değerlendirmeleri:

"Fenerbahçe futbolda kötü gidiyor ama basketbolda çıtayı çok yükseltti. Bu da Aziz Yıldırım'ın başarısı. Aziz Yıldırım, Baskonia maçının ardından soyunma odasına girerek oyunculara moral vermiş. Dün Euroleague finalindeydim. Soyunma odasında coşku müthişti. Ama taraftar Aziz Bey lehine hiç tezahürat yapamadı. Üzüldüm. Obradovic sokak kedilerinin babası. Ne diyor? Seneye görüşeceğiz Belgrad'da diyor. Ben bu işe devam edeceğim diyor. Müthiş hırslı. Obradovic'e para, pul, şan, şöhret yetmiyor. Bir kere karakteri var. Hep aç. Seneye yine kupayı alacağız diyor."

'Aziz Yıldırım barışmalı'

"Aziz Yıldırım, tribünlerin tekrar çoşması takımın havaya girmesi için dünkü kupa milat olmalı. Aziz Yıldırım, taraftarlarla barışmalı. Aziz Yıldırım'ı eleştirebilirsiniz ama bu başarılarda Aziz Yıldırım'da yani liderinde payı çok büyük."

'Kötü maç oldu'

"Fenerbahçe'nin kadrosu Gençlerbirliği'ne ters geldi. Kötü maç oldu. İkim takım da kötüye oynadı. Galatasaray üst üste maç kazanmaya başladı. Üçüncü olması açısından önemli bir maç. Tipik Gençlerbirliği kontra atakla Selçuk'la golü buldular. Çarşamba Emre'den ve Holmen; şimdi de Selçuk toplam 6 gol attılar. Atacaklar tabii.. Fenerbahçe forması giyenler gol attı. Kaleci gol öncesi topu gördü ama top sert geldi."

'Boş mukaveleye imzayı at'

"Volkan Demirel'e bir ağabey tavsiyesi vereyim; hiç paraya pula bakma, boş mukaveleye imzayı at. Fenerbahçe şartları zorlayıp, minimum 5-6 oyuncu alacaktır."

Rıdvan Dilmen'in ilk yarı değerlendirmesi:

"Kötü maç oldu. İki takım da kötü oynadı. Fenerbahçe bir puan geriye düştü. En önemli maçlarından biri bu. Rakibi Galatasaray'da üst üste maçlar kazanmaya başladı. Gençlerbirliği büyük maçlara her zaman konsantrasyonu yüksek başlıyor."

"Selçuk ile sonunda da golü buldular. Görmedi mazereti olamaz bu golde. Baraj yapıyorsun ve kaptansın. Atacaksın Gençlerbirliği futbolcularını barajdan. Tecrübeli futbolcular ayarlayamadı. 0-0 ile 1-0'ı konuşmak arasında hiçbir fark yok Fenerbahçe açısından."

"Hakmelik hiçbir şey yok. Fenerbahçe kaldığı yerden devam ediyor aslında. Advocaat 4 Haziran'dan sonra yok. Herşeyden memnununmuş gibi devam etmeyeceksin. Diğer oyuncuları dene değiştir. Alper-Salih değişikliği bekliyorum."

YORUMLAR 1
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    kimi kandırıyorsun rıdvan kupayı fenermi aldı ülker doğuş spor aldı kupayı fenevin zerre dahli yok bu işte
    Cevapla