Başakşehirli futbolculardan özür ziyareti

Başakşehirli futbolcular darp ettikleri muhabirleri ziyaret edip, özür diledi. Volkan Babacan'ın saldırısına maruz kalan muhabir, bu kez milli kaleciye mikrofon tuttu...

GİRİŞ 25.04.2017 14:39 GÜNCELLEME 25.04.2017 16:40
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçından sonra, Başakşehirli futbolcular A Spor muhabirleri Selman Kutlu ve Ahmet Çağlar Yıldırım'a saldırmışlardı.

A Spor muhabirlerini darp eden ve büyük tepki çeken futbolculardan Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan, Başakşehir yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmış, ikiliye ilaveten Volkan Babacan ve Emre Belözoğlu da PFDK'ya sevk edilmişti.

Görüşme sonrası A Spor mikrofonuna konuşan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ; "Bu konuyla ilgili üzüntümü ifade etmek istiyorum. Biz kulübümüzü bu tür olayların içinde olmak için kurmadık. Biz her haliyle model olmaya çalışan bir kulübüz. Turkuvaz Medya'ya geçmiş olsun ziyareti yapmak istedik. Geçmiş olsun diliyoruz. Dün basına bir yazılı açıklama yaptık. Buraya geliş amacımız Rize maçı sonrası yaşanan olaylar. Bu olaylar kabul edilebilir değil. Her şeyin başı insan. Hiçbir şey insandan değerli değil. Maç sonrası bütün oyuncular takım otobüsüne binmişken kaptanımız Emre ile bir kızımız fotoğraf çektirmek istiyor. Sonrasında oradaki tellerin ardından biri kaptanımıza sözlü çok ağır hakaretlerde bulunuyor. Emre o anda kriz geçiriyor. Takım arkadaşları da takımdaşlık duygusuyla o anda A Spor muhabirlerimiz Selman ve Ahmet ile kötü bir durum yaşıyorlar. Biz bu gönül kırıklığını bitirmek istiyoruz. Bu durumdan rahatsızız. Olaya karışan herkes konuştu, helalleşti. Bu konunun kapanmasını istiyoruz artık." diye konuştu.


Saldırıya maruz kalan muhabir Selman Kutlu'nun, özür dileyen Volkan Babacan'a mikrofon tutması dikkatlerden kaçmadı.

MUHABİR SELMAN KUTLU: "HOŞ OLMADI..."

Öncelikle bu şekilde gündeme gelmek doğru değil. Hoş görüntüler olmadı. Ülke gündeminde bunlar konuşuldu. Üzülüyoruz. Birinin küfretmesiyle başlayan olay buralara geldi. Öncelikle kurumumun, sonrasında Başakşehir'in beni araması. Benim evim olan kanalıma gelip özür dilemeniz de benim için güzel bir şey. Umarım futbolumuzda bu tür olayların önüne geçilir. Futbolcu arkadaşlar daha sakin olmaya çalışırlar inşallah.



EMRE BELÖZOĞLU: "OLAYIN İÇİNDE BEN OLDUĞUM İÇİN..."

Bizi burada ağırladıkları içişn teşekkür ediyoruz. Öncelikle erdemi onlar gösterdi. Başakşehir'in bir misyonu var. Türkiye'de daha önce başarılmamış birçok şeyi başarmak istiyoruz. Bu yaptığımızı çoğu kulüp futbolcusu yapmaz. Bu da ahlaklı futbolculara ve yöneticilere yakışan bir duruş. Herkese geçmiş olsun. Olayların başlangıcında benim olmam, olayın büyümesine de sebep olmuştur. Tabii ki bu insanlar bu işten ekmek parasını kazanıyor. Orada takımın gösterdiği duruş tamamen takımdaşlık örneğidir. Futbol oynamış olan, takım otobüsüne binen her insan bunu yapar. Bu ortamın Türkiye'ye örnek olmasını diliyorum.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 28
  • beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre demek olay demek ceza hükümleri neyse uygulansın özür dilemeleri iyi olmuş adamlar şampiyon olmadan daha kendilerini kaf dağında görmeye başladılar.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı değil 5 maç nedir ki bir maç hiç bişey bir kere en az altı ay ceza almalı doping cezası ile ayni olmalı. Nasıl kimse doping yapamıyorsa bu tip olaylara da kalkişmaz
    Cevapla
  • şenol57 6 yıl önce Şikayet Et
    basının,istanbul klübünün ve TFF nin dibe vuruşunun göstergesi
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Halen kendini haklı gibi göstermeye çalışıyor bir kaç futbolcu diye geçinenler.çok yazık.
    Cevapla
  • suat trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş tamda FB nin işine yarıyor.. Emrede eski bir FB li..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle