Demirkol bombaladı! 'Çayına ilaç attı herhalde'

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi.

Demirkol bombaladı! 'Çayına ilaç attı herhalde'
Demirkol bombaladı! 'Çayına ilaç attı herhalde'
GİRİŞ 24.04.2017 12:47 GÜNCELLEME 24.04.2017 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Programda hem maçın saatini hem de iki takımın vasat performansını eleştiren Demirkol şunları söyledi:

"Tek önemli gol pozisyonu var"

Galatasaray'ın az gol pozisyonu var. Birini zaten Şener yarattı yaptığı hatayla. Birini Sneijder yarattı, Rodrigues'e verdi ki bence tek önemli pozisyon oydu.

"Johnson'lı maçla bir değil"

2000'de Johnson'ın attığı golde Galatasaray'ın 7 mi, 8 mi atacağı konuşuluyordu. Bu maçın ise ne kadar sıkıcı geçeceğini zaten biz bütün hafta konuştuk. 

"Aziz Yıldırım ve Mehmet Özbek gurur duysun!"

İki takımın da futbol akılları kimlerse ki birinde Mehmet Özbek, birinde Aziz Yıldırım gibi gözüküyor, eserleriyle gurur duyabilirler! Müthiş vizyonları için tebrik ederim! Gurur duyuyor musunuz? 20 yıldır Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi getirdiği nokta için tebrik ediyorum. Diyorlar ya 'Biz futbolu biliyoruz' diye... Bu mudur Galatasaray - Fenerbahçe derbisi...

"Taraftar dava açabilir"

O cep telefonunu atan taraftar hariç herkes Galatasaray kulübünü dava edebilir. Nasıl bir restorana gittiğinde yemek yediğinde miden bozulursa dava ediyorsun. Burada da aynı şeyi yapabilirler.

"Galatasaray ve fenerbahçeli kalmayacak"

Bunun sorumlusu ne futbolcular, ne Tudor, ne Advocaat ne de taraftardır. Sorumlular bellidir. Eğer böyle giderse 5-10 sene sonra ülkede Fenerbahçeli Galatasaraylı çocuk kalmayacak, herkes Beşiktaşlı, Chelsea'li, Barcelona'lı olacak. 

"Şener, Carole'ün çayına herhalde ilaç attı!"

Şener herhalde golden önce Carole'ün çayına ilaç attı herhalde. Ayakta uyuyor resmen. Carole'ün Galatasaray'ın sol beki olmasına karar veren adamın kulüp üyeliğinin silinmesi lazım. Böyle bir sol bek olur mu? Olmaz. Ama Tudor'a da kızamıyorum. Carole olmasa ne olacak? Linnes oynayacak. O zaman da Başakşehir maçı gibi olacak. Linnes olmuyor, Hakan Balta da artık 'Ben sol bek oynayamıyorum' diyor. 

YORUMLAR 2
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    futbol bos is ingilizlerin halkini kanalize etmek icin uyguladigi bir yontem. ALLAH rizasi icin gel desen kalkip o saatte kac kisi gelir acep? insallah bu angarya isler tez zamanda biterde ozumuze doneriz.
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    VATANDAŞ HAKLI beyler.
    Cevapla