İngiliz büyükelçiye küfür etti! HAYIR kampanyası..

Spor spikeri ve televizyoncu Ertem Şener, Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçisi Richard Moore'a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden küfür etti.

İngiliz büyükelçiye küfür etti! HAYIR kampanyası..
İngiliz büyükelçiye küfür etti! HAYIR kampanyası..
GİRİŞ 06.04.2017 09:21 GÜNCELLEME 06.04.2017 09:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Şener, Richard Moore'un lale fotoğraflarını paylaştığı fotoğrafını alıntılayarak küfür etti.
 
Spor spikeri ve televizyoncu Ertem Şener, Birleşik Krallık'ın Türkiye Büyükelçisi Richard Moore'a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden küfür etti. Moore, daha sonra bu küfüre "Of ya! Kim bu aptal" diyerek cevap verdi.
 
Richard Moore'un baharın gelişine yönelik yayımladığı mesaja Şener, "Suriye'de kimyasal silah ile çocuk öldüren katilin sahipleri Bahar'dan , Lale'den konuşamaz ! O.... Çocuğusunuz" diye yazdı.
 
Ertem Şener'in Büyükelçi Moore'a küfür ettiği o paylaşım:
 
Şener, Büyükelçi Moore'un aynı paylaşımını alıntıladığı başka Tweet'lerde ise şunları yazdı:
 
"İngiliz köpeği bu lalelerin altı kanla sulandı yüzyıllardır !!! Dedeleriniz iyi bilir şerefsiz köpekler ! Bunlar ne alçak insanlar !!! Bu adamlar HAYIR kampanyası yapıyor , DARBE istiyor. Allah ülkemizi korusun bu namussuzlardan, bu alçaklardan. İşte açık açık Türkiye'ye böyle mesaj veriyorlar.Diyorlar ki ;Darbede başarılı olsaydık bu laleler daha önce açacaktı. Gelin ulan yine gelin"
 
"Kim bu aptal?"
 
Moore, daha sonra Şener'e "aptal" dedi ve "Bu kim" diye sordu.

YORUMLAR 17
  • Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerimm bu birliğin cesaretin gücün simgesidir helal olsun kardeşimee
    Cevapla
  • Recep t e 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakın basımızdaki insan cesur olunca ne kadar kolay kendimizi müslümanları savunuyoruz ne demisler bas nereye giderse ayakta oraya gider helal olsun mazlumun garibanın hakkını savunana...
    Cevapla
  • Haydaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşlar neyden bahsediyosunuz? İslamın neresinde küfür var.Hiç bir müslümanın durum ne olursa olsun küfür etmeye hakaret etmeye halkı yoktur, ama ahiret günü büyük bir hesap var,aman dikkat edelim hadi o etti biz bi de aklamayalım yanlışı
    Cevapla
  • Muamma 7 yıl önce Şikayet Et
    helalllllll
    Cevapla
  • Umut.adana 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar.adamlar.yüzlerce kan döktü.çaldıkları biyana. Dinimizi kötüye.kullandı.onca şeye. Bi küfürü. Haksızlığa gelemediyi. İçin.bırakında. Etsin. Azına saglık. Bu vatanı sahipsiz zannediyorlar.sonları geliyor.bunu biliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle