Demirkol: Giderse kendisine yazık eder!

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da gündemde dair açıklamalar yaptı.

Demirkol: Giderse kendisine yazık eder!
Demirkol: Giderse kendisine yazık eder!
GİRİŞ 30.03.2017 16:31 GÜNCELLEME 30.03.2017 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Demirkol'un açıklamalarından satırbaşları;

"Talisca'yı verirken Benfica alın sizde biraz gelişsin demedi mi? Emre Mor olayının olmayacağını Fikret Orman anladı bence biz bu topa girmeyiz dedi. Beşiktaş için kiralama ciddi bir yöntem, ihtiyacı olan bir yöntem. Sen oyuncuyu geliştirmeyeceksen niye versinler ki sana. Bence karşılıklı tam olarak anlaşılamadı. Emre Mor Türkiye'ye gelmeyecek ama menajeri Türkiye pazarına girdi yani bu anlaşılıyor. U21 maçına falan gidiyor yöneticilerle görüşüyor"

"Emenike'nin heykelinin dikilmesi lazım"

"Emenike neyse o, 5 senedir burada ve sorunsuz bir günü yok.  Ersun Yanal bu kulüpten içeri giremez diyorsun Emenike içerde göbek atıyor. Aziz Yıldırım'ın babasının oğlu olsa basar tekmeyi gönderirdi. Bu Emenike numarası nedir anlamadım. Alex'in heykelinin yanına Emenike'nin heykelinin dikilmesi lazım. Ben Fenerbahçe tarihinde böyle birini görmedim. bu kadar rezilliği içinde böyle duran bir futbolcu daha görmedim"

Oğuzhan-Roma iddiaları hakkında...

"Oğuzhan İtalya'ya giderse kendisine yazık eder. İspanya'ya giderse uçar. İlla bir yere gidecekse İtalya değil gibi geliyor bana. Beşiktaş'ta kalırsa da Beşiktaşlılar için iyi olur tabi."

YORUMLAR 1
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir ?
    Cevapla