Onay: Oynamazsa ibre Beşiktaş'a döner!

Güntekin Onay UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş-Olympique Lyon eşleşmesini değerlendirdi.

Onay: Oynamazsa ibre Beşiktaş'a döner!
Onay: Oynamazsa ibre Beşiktaş'a döner!
GİRİŞ 17.03.2017 17:25 GÜNCELLEME 17.03.2017 17:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile eşleşmesinin ardından ünlü yorumcu Güntekin Onay NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

İşte birbirinden çarpıcı ifadeler kullanan Onay'ın açıklamaları;

Beşiktaş, Lyon'u geçerse finala çok yaklaşır, artık kupaya uzanabilir yani. Her şey olabilir bu saatten sonra.

YARIN OYNASA BEŞİKTAŞ'IN ŞANSI YOKTU

Çok formda Lyon şu an... Nisan'da bilmiyorum. yarın oynasa Beşiktaş'ın şansı yok, açık konuşuyorum. Depay oynamıyordu, 4-3-3'ün solunda o var. Lacazette, Fekir var, Cornet... 4-5 gol atıyorlar. Kendi sahalarında yıkıp geçiyorlar. Arkadan Tolisso geliyor. Hücum hattı çok tehlikeli.

BEŞİKTAŞ ÇOK TEDBİRLİ OLMALI

Beşiktaş'ın oturaklı bir takım olması avantaj. Lyon'daki maçta Beşiktaş çok tedbirli olmalı. Roma'ya bile 4 gol atmış bir takımdan bahsediyoruz. Teknik direktörleri daha önce burada top oynamış, Lyon'da 50 yaşında genç değil ama deneyimsiz, ilk büyük tecrübesi, sen kulübün evladısın demişler geçen seneden bu yana verdiler ama kurt değil, pragmatik değil.

HERKES ATLETİK

Monaco kadar olmasa da Lyon da çok tehlikeli, deplasmanda sorun yaşıyorlar, Lyon'a İtalyan tarzı lazım yani Juventus gidiyor yenip geliyor onları. Çok atletik oyuncular var, herkes atletik.

ABOUBAKAR'A İHTİYAÇ VARDI

Aboubakar'ın da kesin olmayacağını hesaba katmak lazım. Lyon maçlarında ihtiyaç vardı, şimdi Şenol Hoca nasıl bir formül bulacak? Referandum var haftasonu maç yok ve Beşiktaş'a avantaj olur. Umarım Vodafone Arena'ya umutlu geliriz.

LACAZETTİ OYNAMAZSA...

Bakarsın rövanşta Lacazette oynamazsa ibre Beşiktaş'a döner. En son daha önce yapılmamış bşr gol sevinci yaptı Roma maçında herkes onu konuştu. Beşiktaş pas oyunu yapmalı ve Lyon'u ceza sahasından uzak tutmalı. Lyon'un hücum hattı Beşiktaş'ın stoperlerine ters gelebilir. Hemen geçiyorlar orta sahayı.

YORUMLAR 6
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    EYT MAĞDURU yorumcu arkadaşa sesleniyorum.yorumundan dolayı seni kınıyorum.yenidenyorumunu düzelt camiadan özür dile.çok ayıp,.....
    Cevapla
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    kimse boş konuşmasın.TOP YUVARLAKTIR.Hele ogün gelsin ,BAKARIZ ÇARESİNE..ALLAH BÜYÜK , LYONNN KÜÇÜK. kartallar uçmaya devam.bu spor dur .her türlü süprizlere açıktır.şimdiden moral bozmayın.bence BJK final görünüyor.
    Cevapla
  • eyt magduru 7 yıl önce Şikayet Et
    besiktas turu ruyasinda gorur gercekci olun besiktas tan bi cacik olmas .
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    ne demişler kişi kendi nasılsa başkasını öyle bilirmiş. bırakın artık bu aşağılık komplekslerini. TÜRK her şeyi yapabilir. senin zihniyetini biz geçen yüzyılda bıraktık. ya sen de o yüzyıla dön ya da çeneni kapa!!!
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam kimki sayfanızda taşıyorsunuz.sıradan bi spiker sıradan bir televizyoncu rıdvan dilmen olmasa asemesi okunmayacak biri...
    Cevapla
  • Bordo Mavi Aşk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden konusuyorsun...futbolu cok iyi bilen tarafsiz biri. Sen en iyisi Cakarla Toroglunu izle...vurdulu kirdili falan...seviyene de uygun olur!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle