Ronaldo ile Ümmiye Teyze aynı reklam filminde

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo ile Mersin Arslanköy'de kurduğu tiyatroyla sesini dünyaya duyuran Ümmiye Koçak, Türk Telekom'un reklam filminde oynadı.

GİRİŞ 14.03.2017 22:35 GÜNCELLEME 14.03.2017 22:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye'den çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla buluşturmayı hedefleyen Türk Telekom'un "Sen yeter ki hayal et" reklam filminde, Mersin'in Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak ve futbolcu Cristiano Ronaldo oynuyor.

Daha önce yazdığı ve yönettiği "Yün Bebek" filmiyle New York Avrasya Film Festivalinde ödüle layık görülen Koçak, filmin yönetmenliğini de üstlendi. Reklam filminde Ronaldo da yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

ÇEKİMLER 6 İLDE YAPILDI

Yeni reklam filmlerinin çekimi Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleştirildi. Çekimler hazırlıklarla beraber toplam 23 gün sürdü. Çekimlerde yaklaşık 100 kişilik bir ekip görev aldı. Ronaldo ve Koçak'ın oynadığı bölümün çekimleri ise Madrid ve Mersin'de gerçekleştirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    ronaldoda yüzde botox var sanırsam.
    Cevapla
  • anlaşılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    madem başörtülü neden teyzenin saçlarının tamamı kapalı değil bu nasıl müslümanlık.
    Cevapla
  • Mustafa K. 7 yıl önce Şikayet Et
    Loçko; "Başı açık olup sarılmamasını,kapalı olup sarılmasına tercih ederim" buda yanlış, Bin yanlış, Bir doğru etmez. herkesin sınırları belirlenmiştir.
    Cevapla
  • Hikmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Başının tamamı örtülü olunca tam, biraz açık olunca yarım müslüman mı oluuyor? Bırkın artık şu şekilci müslümanlığı. İnsanlar ateistte olsa müsülümanda olsa samimi ve dürüst olsun yeter.
    Cevapla
  • Loçko 7 yıl önce Şikayet Et
    Mahrem olmayana sarılanmasına takılmıyorsun,saçına mı takılıyorsun ? Esas sorunumuz bu zaten,esası bırakıp detayı görmemiz.Başı açık olup sarılmamasını,kapalı olup sarılmasına tercih ederim
    Cevapla
  • vanga 7 yıl önce Şikayet Et
    offf super reklam muhteşem
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    :) Türkiye be Türkiye ! Varsa yoksa Türkiye... Kim ne derse desin dünyanın en narin en güzel ülkesi... Ülkemizi dünya elegeçirmeye çalışmasını anlıyorum ama kusura bakmayın o bizim ülkemiz :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle