Dilmen sert konuştu! 'Laubali bir futbolcu...'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın, Antalyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından müsabakayı değerlendirdi.

Dilmen sert konuştu! 'Laubali bir futbolcu...'
Dilmen sert konuştu! 'Laubali bir futbolcu...'
GİRİŞ 06.03.2017 22:34 GÜNCELLEME 07.03.2017 07:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte Dilmen'in yorumları:

"HER ŞEYİ YAŞADILAR"

Rıza Çalımbay 1 puana üzülecekken maçı kaybetti. Çevirebilirlerdi. Rakip de 10 kişi kalmış. Galatasaray ise duran toptan çok güzel bir gol attı. Her şeyi yaşadı Galatasaray. Öne geçmeyi, beraberliği ve hatta mağlubiyeti dahi yaşayabilecekken öne geçti, kazandı.

"TUDOR SEZON BAŞINDA YAPMALIYDI"

Tudor savunmayı sadece savunma oyuncularıyla değil, Eren Derdiyok ve Bruma ile başlamış. Bruma krizi nasıl yaşandı? Geri dönüşü yok diyordu. Şimdi ne oldu? Antrenör bir şekilde planını yaptı. Ben hücum oyuncularına savunmayı öğreteceğim dedi ve bunu da yaptı bir şekilde. Ancak bunu sezon başında yapmalıydı.

"CHEDJOU LAUBALİ"

Chedjou'nun yaptığı hatadan gelen gol Antalya'nın motivasyonunu arttırdı. 2-2'yi buldular, 3-2'yi de bulabilirlerdi. Chedjou ortak etti rakibi ama Antalya bu fırsatı elinin tersiyle itti. Chedjou kötü oyuncu değil ama laubali oynuyor.

"GOLLERİ KAÇIRIRSAN..."

Antalya'da en önemli silah Eto'o yoktu. Ancak 2-2'den sonra maç geldi ve bu pozisyonları kaçırırsan Galatasaray gibi takımdan bir tane yiyebilirsin.

"BAZI OYUNCULAR TUDOR'U SEVMEYEBİLİR"

İzleyicilerin kafası karışmasın. Galatasaray ne oynuyor anlamında gidelim. Buradan gitmek lazım. Bir gerçek var ki, Tudor'u eleştireceğiz ama Tudor'un defansa dönmeyen yıldız oyuncularla işi olmaz gibi görünüyor. Ancak sezon başında çalıştıracağı takımların fiziksel anlamda en diri takımı olacağını düşünüyorum. Tabi bu yeterli olur mu tartışılır. "Hakan Balta, Sneijder ve De Jong tarzı oyuncular bu sistemi sevmez. Bu kulüp için iyi mi kötü mü uzun vadede göreceğiz.

YORUMLAR 3
  • piyade 7 yıl önce Şikayet Et
    bir hafta asgari ucretin ne olacagi konusulan bir ülkede futbolculara trilyonlari verirseniz daha cok canlar yanar
    Cevapla
  • murat55 7 yıl önce Şikayet Et
    maci seyrettim bence macin adami erenden sonra semih kaya bugun cok iyi oynadi tebrikler semih kaya
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Takimi kovun, calismaya degil yatmaya gelmisler, oynamiyorlar kosmak istemiyor tembeller, catir catir para aliyorlar kosmaya gelince agliyor, takimi kovun, bruma ve muslera kalsin
    Cevapla