Sert sözler! 'Koskoca G.Saray ile kafa buluyor'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sert sözler! 'Koskoca G.Saray ile kafa buluyor'
Sert sözler! 'Koskoca G.Saray ile kafa buluyor'
GİRİŞ 02.03.2017 14:07 GÜNCELLEME 02.03.2017 14:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol, Advocaat konuşuyor, eleştiriyor, bombalıyor.  Onun bu söylediklerinden sonra oyuncularda bir tepki oluşmuyorsa, hakikaten bir ruhsuzlar ordusu var ortada demektir. “Fenerbahçe'de oynayamaz, yeteneksiz” diyor. Sen bunu dert etmiyorsan senden bir şey olmaz. Koyuna dönmüşsün arkadaş. Senin hakkında söylemediğini bırakmıyor. Hiç umurunda değil, çok kötü olduğunu söylüyor. Oyuncular da bunu dert etmiyor. Olacak şey değil. Hissizlik en tehlikeli durumdur. Bitirir adamı. Sürekli kafana vuruyorlar senin, çok enteresan bir durum var Fenerbahçe’de.

"Bu adamı seyretmek keyif"

Quaresma sağ ayağını öyle bir kullanıyor ki sol ayağından utanıyor. Bu adamı seyretmek keyif. Sanat böyle bir şey işte. Belki de bir zayıf olarak gördüğün bir şeyden çok enteresan bir şey çıkıyor. Quaresma’nın seçeceği kelimeler değil, “Beni Fenerbahçe satın alamaz” sözü. Oynamaz ama bunu demez. Yeteneği kendi jargonumuza hapsetmek gibi bir hastalık var bizde.

Dar jargonumuza büyük yetenekleri hapsediyoruz. Yapma bunu. Quaresma “Oynamam Fenerbahçe’de” der ama “Hele ki Fenerbahçe” demez. Seçilen kelimelere dikkat. Kulüp yayın organları inandırıcılıktan uzak olmamalı. Taraftara hitap etmek ayrı bir şey.

"Koskoca Galatasaray kulübüyle kafa buluyor"

"Sneijder diyor ki bu takım bana göre oynamıyor, bana göre taktik diziliş çalışması yapmıyor. Bana göre burayı dizayn etmek lazım. Çünkü Ünal Aysal beni transfer ederken bunun sözünü vermişti. Sneijder'in Riekerink'i getirmesinin ya da Denizli giderken "taktik çalışması yapmıyorduk" demesinin sebebi bu. Levent Nazifoğlu herkesle dalga geçiyor, özellikle kendi yönetimiyle. Enteresan bir mizahı var. Koskoca Galatasaray kulübüyle kafa buluyor."

YORUMLAR 3
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kadar fitneci biri yok, nasil insandir anlamadim gitti.
    Cevapla
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    levent nazifoglu bitirdi gs yi para versen ajan tutsan bu kadar zarar veremez.bu adam ciddi ayarsiz .ve iyi giden takimi bozmak icin herseyi yapiyorlar
    Cevapla
  • esmerm@n 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli oyuncular kötü sonuçlarla tepkilerini veriyorlar zaten.Olan taraftarlara oluyor yazık.
    Cevapla