Rıdvan Dilmen: Bu bir skandal

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Bu bir skandal
Rıdvan Dilmen: Bu bir skandal
GİRİŞ 26.02.2017 21:50 GÜNCELLEME 26.02.2017 21:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

NTVSpor'da yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 1-1 sona eren maçı değerlendirdi.

"Maçı hangi kanal veriyor? Türkiye Ligi mi? Ya nasıl bir Türkiye Ligi... Ben Fatih Terim olsam ne adam yollarım oraya ne de kendim seyrederim. Antep'te 9 yabancı oynuyor ve ne ilginç ki bundan da en çok yakınan Bülent Uygun.

ZATEN YARIŞTA YOK

Bu tür başarısız sezonu yaşamış bir büyük takım oyuncusuyum. Hissediyorum, anlıyorum ve gözlemliyorum. Üstelik bir de bu hocayı tanıyorum. Uzatmaları oynuyor Fenerbahçe. Hiçbir hedefi yok. İki takımın da hocası bu maçtan sonra mutsuzdur. Küme düşmeme mücadelesi veren bir takım olan Gaziantepspor’un daha üretken olması lazım. Fenerbahçe iki puan kaybetti. Zaten yarışta yok, zaten büyük takım oyuncusu “3. olayım da ön eleme oynayayım” demez. Hoca da öyle düşünmüyor zaten.

GOLÜN DIŞINDA BİR ŞEY YOK

O kadar çarpık şeyler var ki. Fenerbahçe’de bir oyuncu var, o hafta oynayıp, oynayacağını kimse bilmiyor. Ne yapacağını, neden oynamadığını, ne olacağını kimse bilmiyor. Niye oynamıyor Van Persie? İsmail Köybaşı son dakikalardaki frikik saçmalığı dışında takımın en iyisiydi. Maç boyunca 2.5 pozisyon var. Güzel zeminde daha iyi oyun olmalıydı. Fenerbahçe’nin attığı gol muazzam bir gol, onun dışında bir şey yok.

VAN PERSİE'YE KİMSE HESAP SORMUYOR MU?

Fernandao iyi durumdaysa kesiyor Van Persie’yi oynatıyor. O zaten canı isterse oynuyor. Bu büyük bir kulüp. Burada bu adama kimse gidip bir şey demiyor mu, sormuyor mu? Deplasmanlarda yok. Deplasman yasağı mı var Van Persie’nin? 1.5 yıldır bu oyuncuyla ilgili bir tedbir alınmadı. İster 30 ister 70 atsın. Oynadıkları kulübün kıymetini bilmeyen oyuncuyla devam etmeyeceksin.

'SKANDAL'

Fenerbahçe futbol takımının şampiyon olamaması değil, 38 puanla şampiyonluk yarışının dışında kalması skandaldır. İsmail Köybaşı 40 metreden frikik atıyor. Islık çalacaksın kenardan, “Sen ne yapıyorsun arkadaş?” diyeceksin. Teknik direktör işi bırakmış, Fenerbahçe’yi bırakmış. Bu takımla, kulüple alakası kalmamış.

YORUMLAR 8
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Yonetim degisikligine ihtiyaç var aziz yıldırım Fenerbahçe nin adeta kangreni olmuş bunun temizlenmesi gerek o yüzden yönetimin başına acilen Ali koç gelmesi daha iyi olur takımdaki ruhsuz oyuncularida gönderilmesi lazım böyle oyun, ruh olmaz hocadan bahsetmiyorum bile kim onerdiyse bu hocayı artık. Sezon sonuna ladar yılmaz vuralı getirsinler hiç olmazsa denemiş oluruz adamda zaten yıllardır istiyor
    Cevapla
  • temelli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi Aziz Yildirimi yemek icin oynamiyor bence disardan destek aliyorolabilirler bence kulup herseyden ceza kesmeli bu topculara transfer paralarini adeta geri alsin kulup ceza manyagi yapsin
    Cevapla
  • Vatanseverrr 7 yıl önce Şikayet Et
    Kara lanet:Q7 Herşey "Quvejma bize geeemek istedi" den sonra basladi.O gun bugun dur FB kayip.
    Cevapla
  • FbUltras 7 yıl önce Şikayet Et
    İsmail büyük takım futbolcusu oldugunu kanıtlıyor. Lens dahil diğerleri adeta kasten kötü oynuyor. Böyle fb olmaz.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Melek rıdvanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle