Dilmen Tudor'u yerden yere vurdu!

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV Spor'daki programda Igor Tudor'u eleştirdi.

Dilmen Tudor'u yerden yere vurdu!
Dilmen Tudor'u yerden yere vurdu!
GİRİŞ 19.02.2017 01:30 GÜNCELLEME 19.02.2017 02:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dilmen'in açıklamaları;

"Geldiğin zaman ses getirmek, Bruma ve Hakan'ı yemekle olmaz. Sihibazlık yaparak da olmaz. Yaptığın değişikliklerin tamamı savunma üzerine."

"Defansif orta saha soktun önce. Sonra bildiğin stoper aldı oyuna. Oyun içerisinde 3 tane stoper vardı. O zaman büyük takım teknik direktörlüğü farklı bir şey vardır." 

"Türk Telekom Arena'da hocalık yapmak kolay. Ben şimdi anlıyorum Karabükspor'un deplasmanda neden bu kadar az puan topladığını."

"Yarın öbürgün Tudor bizim suratımıza vurabilir bunları ama Tudor'un gelir gelmez yaptıkları da akıl alacak türden değil."

"Karabükspor'a saygımız sonsuz ama Galatasaray'a, Real Madrid'den gelmedi sonuçta. Perşembe geldi. Pat pat Hakan Balta ve Bruma! Antrenörlük böyle sihibazlıkla olacak şey değil."

"Galatasaray bugün neredeyse 7 tane savunmacıyla oynadı. Yetmedi. 1 tane daha stoper aldın. Sonra mucizevi bir şekilde yeni bir sol bek geldi Türkiye'ye. Semih Kaya. 3'lüye dönmedi. 3'lüye döndüyse daha büyük sıkıntıydı ama dönmedi."

"Tudor fantezi yaptı. Josue'yi neden çıkarıyorsun? Ofansif olarak eksik kaldılar. Topu taşıyıp golü attıran adam Josue'ydi. Burası Karabük değil."

"Igor Tudor'un Karabükspor'da deplasmanda neden bu kadar kötü sonuçlar aldığını anlamış olduk."

YORUMLAR 11
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Rıdvan,seni bilmeyen Trapattoni zanneder ya.Senin teknik direktörlüğünüde gördük.Fenere nasıl futbol oynattığınıda biliyoruz.
    Cevapla
  • abdülhak 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin dick ne yapıyor ?Say bakalım kaç stoper ile oynuyor?
    Cevapla
  • Efedayı 7 yıl önce Şikayet Et
    Riekering'e bey diyorduk Tudor'a ne diyeceğiz ?
    Cevapla
  • FM.. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ekran basinda yorum yapmak kolay, GS maçı 2-1 kazansaysı sihirbaz Tişört olurdu. Adam daha iki gün önce geldi daha dur , çok biliyorsan teknik direktörlük yap seni görelim.
    Cevapla
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim haklısın. El insaf ya.. Sabırlı olalım tudor iş yapar
    Cevapla
  • Ultras 7 yıl önce Şikayet Et
    Gs 2-0 alacagi maci hakemin olmayan ofsayt ve olmayan faul frikik sebebiyle beraber bitirdi. İki sifir yenseydi neler konusulacakti onu merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle