Demirkol'dan Advocaat için şok sözler

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Krasnodar - Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Demirkol'dan Advocaat için şok sözler
Demirkol'dan Advocaat için şok sözler
GİRİŞ 16.02.2017 20:28 GÜNCELLEME 16.02.2017 21:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol, Krasnodar-Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendirdi. Demirkol, teknik direktör Advocaat hakkında sert açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

"Hiç sevmediğim şeydir adam adama markaj. Advocaat kariyerindeki bir adam bunu ancak kendisini kovdurmak içni yapar. Sol bekin adam adama oynadığı nerede görülmüş. Çok abarttı. Çok iyi bir sağ açığı vardır yapış dersin ama bu neden yapılıyor anlamak mümkün değil. Bu seyrettiğimiz Krasnodar, Zorya'dan daha kötü takım. Böyle bir takıma 10'a 10 adam adama savunma fikri kimden çıktı? Şu Emenike kadar hazır olmayan Van Persie tek ayaklı Van Persie'dir ya da 62 yaşındaki Van Persie'dirAdvocaat ne olursa olsun adamınızı bırakmayın demiş. En son bu sistemi Milli takımımız İngiltere karşısında denedi, 8 yedi."

YORUMLAR 6
  • polat 7 yıl önce Şikayet Et
    Vannn persi nerdesinnnn..
    Cevapla
  • ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    türk fenerbahce tarihin en ruhsuz takımı olmuştur belki feenbrbahce daha dogru dürüst 3 pas yapamıyor öyle bişi varmı yaa koskoca fenerbahcenin düştügü hale bak koyu bir feenrbahceli olarak üzülüyorum daha dogrusu fenerbahceyi bu hale düşüren yöneticiler utansın daha ne diim
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu turu geçebilecek kapasitededir. Belli ki Fenerbahçe takımı oraya beraberliğe gitmiş. 1-0 veya 2-1 yenilsem Kadıköyde bu işi bitiririm diye düşünmüş. Fenerbahçe'nin ölüsü her halükarda bu takımı eler. Bu arada taraftarı olduğum Beşiktaş'ı ve Osmanlı Sporu da tebrik ederim.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Fnerbahcenin en buyuk sorunu teknik direktor bir turlu fenerbahceye yakisan bir futbol oynatan bir adam yok.Senin hazir forvetlerin var sen hicbir katkisi ve ruhu olmayan adami oynatiyorsun.AYIP bu fenerbahce ile dalga gecmek bence...
    Cevapla
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen. emenike ne ara hazir oldu da Van persie hazir olmadi adam gitmek istiyor belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle