Dilmen, Güneş'e yolladığı mesajı okudu

Rıdvan Dilmen, olaylı derbi sonrası Şenol Güneş'in kendisi hakkında, "Bazı arkadaşların yaptığı 'şeytanlığı' ben yapmak istemiyorum." yaptığı yoruma cevap verdi.

Dilmen, Güneş'e yolladığı mesajı okudu
Dilmen, Güneş'e yolladığı mesajı okudu
GİRİŞ 08.02.2017 00:28 GÜNCELLEME 08.02.2017 00:40
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da yayınlanan "Futbolun Zirvesi" programında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

ATTIĞI MESAJI OKUDU

"Şenol hoca'ya mesaj attım. 'Sizinle 36 yıldır tanışıyoruz, ne sizin bana ne de benim size sayıgısızlığım olmadı' dedim. Biraz abartmış olabilirim ama hocam lütfen bana şeytan demeyin. Referandum'daki şeyden sonra unutulan şeytan lakabı birden hortladı."

"Yaşım 55, tıfıl bir adam değilim. 55 yaşındaki adama şeytan denmez. Öğrenmenin yaşı yok Şenol Hocam. Evet, büyütmüş olabilirim, özür dilerim. Ama bir dileğim olacak, lütfen bana şeytan demeyin"
yazdım..."

YORUMLAR 22
  • Kaan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili hocam sen Şenol Güneş ile çok kibar çok efendi konusmuşsun.o böyle bir dilden anlamaz onun anlayacağı dil küfür hakaret şiddet iftira bence boşuna uğraşıyorsun.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    şeytanlaşmış ve şeytanla dost olmuş insanlar, herkesi kendileri gibi görmek ister... hiçbir zaman Rıdvan'la dost olamaz ve olamayacaklar... cennet kapısının bekçisi Rıdvan adının verildiği birine şeytan lakabını takarken ne kadar masum ve dürüstlerse bugün ve gelecekte hep öyle dürüst ve namuslu olup kendi milletine ve değerlerine hakaret edip yok etmeyi hüner edinecekler... var olma ve yaşama amaçları bu...
    Cevapla
  • muho 7 yıl önce Şikayet Et
    Olayları hayırcılar evetçilere getirmeyelim Şenol ve Rıdvan Hoca adam gibi adamdır.
    Cevapla
  • ahmet aksu 7 yıl önce Şikayet Et
    ne şiş yansın ne kebap yansın diyenlerle aynı kefeye koyamayız rıdvan görüşünü açıkladı açıklayamayanlarla bir tutamayız spor camiasında evet diyen tek kişi diğerleri nerede
    Cevapla
  • ahmet mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan kardeşim programında hep gerçekleri konuşurdun dobra dobra senide severdik hani taaaki bu maça kadar kızardın bozardın ama gerçekleri konuşamadın yakışmadı sana
    Cevapla
  • ahmet aksu 7 yıl önce Şikayet Et
    mesela neyi konuşmadı herkes kazanırken fair olur dedi mağlupken görmek lazım dedi ve tüm türkiye gördü bjk yöneticilerini ve şenol güneşi.
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Özürü önce dileyecektin rıdvan efendi.Ekran başında atıp tutmak kolay. Sen sallarsan ŞENOL hoca be başkalarıda sallar. Böyle altından kalkamazssın işte
    Cevapla
  • ahmet aksu 7 yıl önce Şikayet Et
    şenol rıdvan tff başkanı olacak diye çıldırıyor düzenleri bozulacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle