Demirkol: 20 yıldır kimseden memnun olmadı!

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Demirkol: 20 yıldır kimseden memnun olmadı!
Demirkol: 20 yıldır kimseden memnun olmadı!
GİRİŞ 01.02.2017 16:42 GÜNCELLEME 01.02.2017 16:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

"Trabzonspor Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye görüşebilirsiniz dedi. Kulüplerde çok niyeti yokken madem böyle görüşelim dediler. Fenerbahçe oyuncuyla Beşiktaş Kulübü'yle anlaştı. Ekici Beşiktaş ile de görüşmüş yani anlatılanlardan o anlaşılıyor. Çok detaylı da bilgi verilmiyor."

"Fikret Orman'ın söylemleri hoş değil"

"Fikret Orman'ın eleştirim olacak. Birincisi biz çok mütevaziyiz, çok hoşuz bunları söylemesin. Bıraksınlar başkaları söylesin... 10 numarayım ama çok efendiyim bu olmaz. Bunu başkaları söylemeli... G.Saray ve Fenerbahçe'nin çımarık kardeşler kavgasından Beşiktaş'a sempati doğacağını 2 sene evvel söylemiştim ben... Beşiktaş'ın kadrosu şıkır şıkır, takım şıkır şıkır, stat doluyor. Stadı dolduran tek kulüp."

"Ligi TFF yönetmemeli"

"Federasyonu lig yönetiminden çıkartmamız gerekiyor. Kimin başkan olduğu önemli değil kimin nasıl bir yönetim sergilediği önemli. Kulüpler ligi yönetebilir. Lig eşittir birlik demek. Federasyon bu işlerle uğraşamaz milli takım ve alt yapıyla ilgilenmeli. Profesyonel ligi TFF 1. Lig ve Süper Lig'i Kulüpler Birliği yönetmeli hatta MHK'yi de içine alırsan çok profesyonel bir iş ortaya çıkar. Yıldırım Demirören'in de fikri bu yönde bildiğim kadarıyla..."

"Aziz Yıldırım'ın hiç memnun olduğunu görmedim"

"Türkiye'de büyükler şampiyonluğa giderken itiraz etmezler ama tökezledikleri zaman öyle olmuyor. Ben 20 yıldır Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı'ndan memnun olduğunu görmedim. Yıldırım Demirören'in de olduğunu görmedim. Yarın öbür gün Beşiktaş tökezlediğinde Fikret Orman'a da aynısı olacak."

"Aziz Yıldırım itirazında haklı"

"Aziz Yıldırım yayın ihalesine itiraz etmekte haklı. Kur farkı açısından... İhale için geçerli olan 10 kuruşluk jest yapılmasını istedikleri için imza vermeyeceğini belirtiyor. İhaleye fesat karşıtırmak denildiği zaman ben korkarım böyle şeylerden. Tüylerim diken diken oluyor. İki taraf çok haklı normal şartlarda Aziz Yıldırım haklı ama şartlar normal değil. İhale yapılırken 3.26, 1 ay sonra 3.36 şuan ise 4 yani..."

"İhaleye giren yok. Aziz Yıldırım normal şartlarda olsa niye ben kaybediyorum o kaybetsin diyor. Dolar kurundan kaybetmeyen var mı bu ülkede?"

"Göksel Gümüşdağ federasyon başkanı olmak istiyor. Bence burada kalması daha iyi... Ben bu ülkenin futbol markasını değiştireceğim diyorsa ligi Kulüpler Birliği yönetsin. Biz de sadece hakem tartışılıyor. Çakır çok kötü, Ali Palabıyık çok kötü yani konu bu değil. Dünyanın en iyi üç hakeminden birisi paçavraya çevirdik. Kendisi yaptı tabi ama... Mevzu hakem değil hakemlik... Mars'tan adam getirecek değilsin."

YORUMLAR 1
  • ünal özer 7 yıl önce Şikayet Et
    fanatik fenerbahçeliyim, aziz yıldırımdan çok hazzetmem amma, kulübün menfaatleri doğrultusunda hep ddoğruları yaptı hemde çok keskin dille doğruları söyledi, şampiyon olurken de kaybettiğinde de, gelgelelim fikret ormana , beyefeendi tff kulübünü şampiyon yapmak için bu kadar çaba sarfederken böyle konuşman doğal, zira destekleyeni destekliyosun. işler sarpa sarınca her zamanki ağzından salyalar sarkarak yaptığın açıklamanı tekrar görücek futbolsever herkes, Beşiktaş iyi değil tff iyi destek veriyo, ki şampiyon alamayacaksınız o zaman neler söyleyeceksin merakla bekliyorum. Demirkol sen de bırak şakşakçılığı dön aslına
    Cevapla