Rıdvan Dilmen canlı yayında isyan etti

Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Fenerbahçe maçının ardından Hollandalı teknik adam Advocaat'ı eleştirdi.

Rıdvan Dilmen canlı yayında isyan etti
Rıdvan Dilmen canlı yayında isyan etti
GİRİŞ 29.01.2017 22:37 GÜNCELLEME 29.01.2017 22:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanan Kayserispor evinde konuk ettiği Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Kayserispor - Fenerbahçe maçını karşılaşmanın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen maçı yorumladı.

İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri;

"ADVOCAAT GERİDE KALDI"

"Fenerbahçe geçen sezon bu dönem lider bile değildi. 46 puandaydı. Advocaat 35 puanda kaldı. Savunmanın sorunları ortaya çıktı. Bekleyerek oynanan futbolun sorunları ortaya çıktı. Hakemlik de bir şey yoktu. 1-2 hataya rağmen gördüğünü çaldı. 

"BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ"

"Fenerbahçe oyunu yıkarak değil, bekleyerek oynuyor. Böyle bir şey olamaz. Türkiye'de şampiyonluk için olmaz. Hollandalı bir teknik adamın felsfesine aykırı bir sistem bu. Bakın geçen hafta Beşiktaş gole doydu. Attıkça hücum ediyor. Galatasaray, Akhisar'a 6 gol attı. Fenerbahçe'de böyle bir şey göremezsiniz. 

YORUMLAR 4
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan seninde çılkin çıktı. .Nabza göre şerbet veriyorsun. .
    Cevapla
  • Efedayı 7 yıl önce Şikayet Et
    Balık baştan kokar,adam ne almayı biliyor ne satmayı Aziz ve Ali gitmeden bir şey olmaz.Herkesi Fener'den nefret ettirdiler.Sponsorlar bile yanaşmıyor...
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Isterse FB tesislerinde görev istesin.takima faydası olur .isyana ne gerek var.
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet Rıdvan kardeş bu takım futbol oynamayı bilmiyor hatda hatda bu ülkede doğru dürüst futbol oynamayı bilen takım da yok amma ne yaparsın işte koyunun olmadığı yerde keçiye apdıraman çelebi derler miş.Oynanılan lar millete futbol diye yutturulmaya çalışılıyor .Sahi hangimiz seyrettiğimiz bir maçı zevkle içimizden gelerek seyrediyoruz.Akşam ki maçtan önce de Trabzon Gazi Antep maçını SEYRETTİM İNANIN hepsi itiş kakış .bilmiyorum ya binde bir şeyler var veyahut bizleri uyutuyorlar...
    Cevapla