Melih Gökçek'ten Rıdvan Dilmen'e cevap!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'e cevap geldi.

Melih Gökçek'ten Rıdvan Dilmen'e cevap!
Melih Gökçek'ten Rıdvan Dilmen'e cevap!
GİRİŞ 21.12.2016 01:25 GÜNCELLEME 21.12.2016 12:16
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Osmanlıspor adının bir futbol kulübüne verilmesine karşıyım. Bu isme karşı küfür de edilebilir" sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten cevap geldi.

Galatasaray'ın son dakikalarda beraberliği kurtardığı Osmanlıspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, bir kulübe 'Osmanlı' adını verilmesinde rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, "Osmanlıspor adının bir futbol kulübüne verilmesine karşıyım. Bu isme karşı küfür de edilebilir" demişti.

'OLMADI RIDVANCIM'

Konuyla ilgili Rıdvan Dilmen'i eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Olmadı Rıdvancım olmadı' diye başlayarak Dilmen'e cevap verdi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Gökçek, şunları yazdı:

Rıdvan Dilmen 'Osmanlıspor adının bir klübe verilmesi olmaz' demiş. 'Bu isme küfredilebilir.' demiş... Olmadı Rıdvancım olmadı çünkü sahada oynayan futbolcunun adı, Abdullah, Muhammed, Rıdvan, Ali, Osman, Ebubekir, Abdurrahman vs. olabilir.

Rıdvancım senin mantığına göre küfür yememek için bu futbolcuların ya futbolu bırakması ya da isimlerini değiştirmesi lazım değil mi?

İsmi mğbarek, adı güzel Rıdvancım... Sen futbolcu küfür yememek için mi bıraktın? Söylediğimizin mantığı olmalı. Seni seviyoruz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlıspor'un Onursal Başkanı seçilmişti.

YORUMLAR 68
  • Huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Hemen karşı çıkmayalım olaya bakış açısı icisina değişir haksizda sayılmaz ama göz önünde olmasında fayda var. Norvec tede Viking adında futbol kulubu var Stavanger şehrinin kulubu ülkenin 3/4. büyük şehri
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç itibariyle bir hassasiyet ortaya konulmuş, bu iyi niyeti eleştirmeye gerek yok, bunun, Muhammed ismini, kendisine edilecek küfür ve hakaretin aynı ismi taşıyan Hz. Peygambere edepsizlik olmasın diye Mehmete dönüştüren kişilerin taşıdığı hassasiyetten bir farkı yok, kaldı ki Osmanlı gibi bir değeri, sonuç itibariyle İslami bir hassasiyetin pek de muteber olmadığı bir futbol sisteminde kullanmamak herhalde daha doğrudur.
    Cevapla
  • Barbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Eline sağlık kardeşim.
    Cevapla
  • reis06 7 yıl önce Şikayet Et
    sen buna Osmanlıspor demişsin ama bu bildiğin gökçeklispor
    Cevapla
  • ZMC 7 yıl önce Şikayet Et
    cevap değil kapak olmuş.
    Cevapla
  • Bircihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kulübün ismi osmanlı devletinden değil oğlu osman dan geldiğini halaa anlamadınız mı osman in takımı yani :)
    Cevapla
  • zmc 7 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek oğluna Osman ismini OSMANLI sevdasından koymuş olamaz mı? iyi niyetlisin YA!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle