Canlı yayında terör örgütüne küfür bastı!

Erman Toroğlu, Vodafone Arena'daki hain saldırı üzerine yorum yaparken sinirlerine hakim olamadı ve küfür etti.

GİRİŞ 12.12.2016 10:02 GÜNCELLEME 12.12.2016 16:59
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bu saldırının ardından Galatasaray - Fenerbahçe derbisi bile oynansa dostuk görüntülerinin olacağını belirten Toroğlu, "Bugün Galatasaray ile Fenerbahçe maç yapsaydı, stadı %50-%50 açarlardı, el ele maç yaparlardı, omuz omuza tezahürat yaparlardı, skor falan unutulurdu. Çatır çatır adres verirlerdi" dedi.

"BİZİM NE MANYAK DEVLET OLDUĞUMUZU BİLMİYORLAR"

Federasyonun maçı oynatma kararının doğru olduğunu belirten yorumcu, "Bizim ne manyak bir devlet olduğumuzu bilmiyorlar. Bizi bölemezler. Vururuz sonunda, onu söyleyeyim. Biz de vururuz sonunda. Öyle Amerika, İngiltere, Almanya gibi falan değil. Biz pek Suriye'ye falan benzemeyiz. Irak'a, Suriye'ye falan benzemeyiz. Kurtuluş Savaşı'na bakınca görüyorsun. Biz manyak milletiz. Satayım ailemi falan dersin, tararsın, geçersin.

"BU BOMBAYI ATTIRAN O... ÇOCUKLARI NEREDE"

Saldırıyı gerçekleştiren asıl isimlerin bulunması gerektiğini kaydeden Toroğlu, "Maç yorumu yapmayı benden kimse beklemesin. Ben Ankara'da yaşadım, bir şeyleri bilirim. Bu bombayı atanlar değil, bu bombayı attıran o... çocukları neredeler. Bu bombayı atanlar da maşa. Affedersin, özür dilerim. Bunu attıranlar, yukarıdaki babalara. O kelime var ya, en tepeye. O atanlar var ya, onlar zavallı. Esas yukarısı var ya, onlara söyledim. Bilmem anlatabildim mi? diye konuştu.

YORUMLAR 36
  • Gonen 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkez icindekini kusacak yoksa icin yara olur bazen kusmak gerek turkiye ne sehitler verdi canakkale gecilmez dunyaya duyurmak gerek duymayan varsa dusun turkiye geliyor En BuyukTurkiye cunki Biz osmanlinin Torunlariyiz Turkite bolunmez
    Cevapla
  • Selim Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben programı izliyordum içimden geçen küfrü etti Erman Toroğlu teşekkür ederim.
    Cevapla
  • kasim 7 yıl önce Şikayet Et
    keske daha da saydirsaydin hocam. acik icimiz sogurdu. agzina saglik hocam.
    Cevapla
  • Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    süper ayni fikirdeyim
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu aman hocam lardan kurtulmak lazım. zaman efendilik mertlik zamanı değil. herkesle anladığı dilden konuşacaksın. Az bile demiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle