Bu yorum Beşiktaşlıları çıldırttı!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin en çok konuşulan ismi olan Gökhan Gönül'ün transferi hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 05.12.2016 20:07 GÜNCELLEME 05.12.2016 22:03
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Ntvspor'da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol derbiyi değerlendirirken maçın en çok konuşulan ismi olan Gökhan Gönül hakkındaki görüşlerini de dile getirdi.

Demirkol Gökhan Gönül transferine değinerek, "Gökhan Gönül transferinin tersi olsaydı, Aziz Yıldırım Şubat ayından Oğuzhan ile imza atmış olsaydı. Bu transfer gazetede yer almış olsaydı. Sonrasında Oğuzhan hiç top oynamasaydı, Gökhan Gönül'ün oynamadığı gibi, yanlış anlaşılmasın çünkü Gökhan Gönül şuanda da oynamıyor hala formsuz. Oğuzhan sonra Fenerbahçe'ye transfer olsaydı ve yanında da Cenk Tosun'u getirmiş olsaydı, Aziz Yıldırım'ın ne şikeciliği kalırdı, ne ligi satın almışlığı kalırdı." şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 64
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım Bursadan 4-5 futbolcu aldı. Gs trabzon dan aldı. bu kadar konuşulmadı. Tümer Daha fazla paraya gitti fenere, egemen aynı enson ismail köybaşı. Demek ki gökhan gönül doğru transfer. Zoruna gitmiş bazılarının.
    Cevapla
  • hilal 7 yıl önce Şikayet Et
    egemenle ismaille nasıl karşılaştırabiliyorsunz gökhan fenerin 9 yıllık oyuncusuydu fenerin kapatanalrındadı taraftar gökhanı sevdi korudu taki Gökhan bunu yapana kadar 9 yıllık futbolcu tabi zorumuza gitti ama gitti bittti artık ne hali varsa görsün onunda adamlığı bu kadarmış gökhanla fener bütünleşmişti biliyormusunuz bilmiyorum gökhan hala fenerbahçe üyekiği var yani gökhanda fenerbahçeliiii sizede oynuyor
    Cevapla
  • Deli Dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi!
    Cevapla
  • murat yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce'nin verdigi para daha yuksek ken Gokhan'in Bjk gitmesinin sebebi ocakta attigi imza oldugunu herkes biliyor ve bunun suc oldugunuda.Adamin dedigi cok dogru ama isinize gelmiyor
    Cevapla
  • abdürrezak 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsın.
    Cevapla
  • Olsaydi 7 yıl önce Şikayet Et
    Olsaydidan baska bisey yok. O olsaydi bu olsaydi bos beles laf
    Cevapla
  • habil 7 yıl önce Şikayet Et
    senin yukarıda yazılanları anlaman için hem balığı çok yemen lazım hemde genel kültürünü çoook yükseltmen lazım.önce bir bilene sor sonra gelip yazın boş beleş konuşmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle