Rıdvan Dilmen: Hiç boşuna ağlamasınlar

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Hiç boşuna ağlamasınlar
Rıdvan Dilmen: Hiç boşuna ağlamasınlar
GİRİŞ 26.11.2016 22:25 GÜNCELLEME 26.11.2016 22:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir ile ikinci sıradaki Beşiktaş'ın mücadelesi 1-1 sona erdi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı NTV Spor'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, özellikle Abdullah Avcı ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

"Abdullah Avcı Beşiktaş-Benfica maçına 5 yardımcısıyla birlikte gitti. Benfica'dan çalmış. Yanlış anlaşılma olarak söylemiyorum. 'Önde baskı, alan daraltma, kaybedersem kaybederim' demiş."

"Emre Belözoğlu tahmin ediyorum sıfır pas hatasıyla oynadı ve çıktı. Emre çıkınca Beşiktaş'ın baskısı arttı. Medipol Başakşehir ve Avcı'yı tebrik ediyorum. Mike Tyson, nasıl biliriz; aman der, 2-3 raunt bekler. Başakşehir, Beşiktaş karşısında maça Mike Tyson gibi başladı. Pat pat!.. İlk 13 dakikada Başakşehir kalecisi Volkan'ı göremedim."

QUARESMA TEPKİSİ

"Quaresma'nın sarı kart ile cezalandırılması lazımdı. Cüneyt Hoca, Beşiktaş hocası gibi kart listesini biliyor. Quaresma'ya kart vermedi, derbide oynasın ama Cüneyt hoca yapmasın."

'KİMSE BOŞUNA AĞLAMASIN'

"Kimse boşuna ağlamasın ne Şenol Güneş ne Advocaat... Bu fikstürü kimse bilmiyor mu? Benden senden iyi biliyorlar. Avrupa Kupası oynayan takımların teknik direktörleri bunu konuşmayacak. Medipol Başakeşhir Avrupa'dan elendi maç maç gidiyorlar. Şampiyonluktan koparlarsa kadro derinliği olmadığından... "

YORUMLAR 7
  • OSMALI TORUNU 7 yıl önce Şikayet Et
    Kart cezalarının uygulanacağı maçları neden kulüpler kendileri belirleyemez ? Futbolcunun sakatlandığı veya ülke takımıyla maçı olduğu durumlar yaşanabiliyor. Futbolculardan sonuna kadar faydalanılmış olunur.
    Cevapla
  • ,... 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Mete kalkavan ali palabıyık cuneyt çakır derbiyi yonetirse fenerin vayy haline
    Cevapla
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    bence kueresma sarı kart görmediği iyi oldu hocam çünkü fener maçında kırmızı kart görerek oyundan atılacak
    Cevapla
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Salla Ridvan salla
    Cevapla
  • halo 7 yıl önce Şikayet Et
    tarafsin ridvan fenerin maci niye cumartesi degil
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bjkliyim ama fener perşembe oynadı. Avrupada takımlar hele İngiltere de sürekli maç yapıyor bence de fazla sızlamak doğru değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle