'Keşke daha önce namaza başlasaydım!'

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz, TV 8'de katıldığı bir programda duygu dolu anlar yaşadı.

GİRİŞ 17.11.2016 10:52 GÜNCELLEME 17.11.2016 10:52
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Eski görüntülerini izlerken eski yaşantısı aklına gelen Abdülkerim Durmaz, 38 yaşından önceki yaşamında pek de masum bir hayat sürmediğini belirtirken, 38'den sonra İslam'ı ön planda tutan bir hayat tercih ettiğini söyledi. "Ondan önceki hayatımı yaşanmamış kabul ediyorum" diyen Durmaz'ın sözleri seyirciler tarafından büyük alkış alırken, 56 yaşındaki yorumcu gözyaşlarına hakim olamadı.

İşte o anlar;

YORUMLAR 93
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Allaha yakin olmak onun Ismini dilinden düsürmemek insana dünyada en cok mutluluk veren bir gercektir.Namaz ise bütün bunlarin basinda gelir .Eger rahmanin ikramlarindan faydalanmak isterse insan Rahmani bol zikir etmesi gerek.Rahmanin ikrami ise tüm ikrmlarin en yücesidir.
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    MAŞŞALLAH ne kadar güzel zarifliğinde zaten islamın emaresi var MAŞAALLAH
    Cevapla
  • şefik 7 yıl önce Şikayet Et
    rabbim senin gözlerinde döktüğün pişmanlık göz yaşlarını herkese geç kalmadan nasip etsim.Allahına kurban seninde .
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu yine mehdiye bağladı diyen kişiye:Futbol konusun mehdi as ile bağlantısı çoktur ve ciddidir.O yüzden konuyu mehdi as konusunda bağladım. Çünkü mehdi as zuhur ettiğinde dünyaya islamı yaymaya çalıştığında öyle milyonlarca insan artık futbolun arkasından gitmeyecektir.Bırakacaktır bu boş işleri,ben mehdinin yoluna nasıl katılırımdiye uğraş gösterecektir.Zaten saatlerce veya hiçbir şekilde futbolla ilgilenmeye vakitleri olmayacak.Zaten o vakitlerin yanlış yold harcandığı kendisi anlayacaktır. Çünkü günümüzde çoçuğumuza futbol eğitimi verdiğimiz kadar ianın islam eğitimi vermiyoruz.Herkesin ağzında maç .Bu nedir yahu.Utanın biraz haktan.Başlarınıza felaket gelir.Uyanın.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe zaten pişmanlıktır. Ağzınla tövbe edip hala yaşantında bir değişiklik yoksa o tövbe olmaz. Allah döndüğün bu yolda seni daim kılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle