İngiliz basınından Fenerbahçe'ye övgü

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında sahasında İngiltere'nin Manchester United takımını 2-1 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yankı buldu.

İngiliz basınından Fenerbahçe'ye övgü
İngiliz basınından Fenerbahçe'ye övgü
GİRİŞ 04.11.2016 00:35 GÜNCELLEME 04.11.2016 00:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında sahasında İngiltere'nin Manchester United takımını 2-1 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yankı bulurken, Kırmızı Şeytanların teknik direktörü Jose Mourinho, Sarı-lacivertli takımın galibiyeti hak ettiğini söyledi.

The Telegraph gazetesi, Fenerbahçe'nin iki muhteşem golle Manchester United'ı mağlup ettiğini belirtirken, İngiliz ekibin itibarında yine bir çöküş yaşandığını vurguladı. Gazete, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini de yazarken, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maç sonrası yaptığı şu açıklamalara yer verdi:

"Onlar kazanmayı hak etti. 2. dakikada yediğimiz golün ardından konsantrasyon sorunu yaşadık. İkinci golden sonra bir reaksiyon gösterdik. Farklı bir sonuçla da ayrılabilirdik fakat fazlasını hak ettiğimizi düşünmüyorum. Futbolda maksimum seviyede oynamanız gerekiyor. Bu nedenle onlar kazanmayı hak etti. Onlar Şampiyonlar Ligi finalinde, biz ise hazırlık maçında gibi oynadık."

Mirror gazetesi de, Sow'un harika golünün Manchester United'a şok yaşattığını vurgulayarak, Kırmızı Şeytanların İstanbul'da sönük kaldığını belirtti. Gazete, Fenerbahçe'nin formda ismi Lens'in de kendisini Sarı-lacivertli takıma kiralık gönderen Sunderland'e ne kaçırdıklarını gösterdiğini yazdı.

BBC, Fenerbahçe'nin iki harika golle Manchester United'ı mağlup etmeyi başardığını ifade ederken, Moussa Sow'u maçın adamı seçti.

The Sun, Wayne Rooney'nin son dakikalarda attığı golün, Manchester United'ın Fenerbahçe'ye yenilmemesi için yeterli olmadığını yazdı.

YORUMLAR 3
  • tevfık 7 yıl önce Şikayet Et
    valla emenike 3 net pozısyonu harcamasaydı 5 lik skor olurdu ama hayırlısı boyle imiş....tebrikler kanaryam...........
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    bu fener final oynar
    Cevapla
  • gunhan deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    FENER marka ama FUTBOLCU psikolojisinden anlayan İDARECİLERE ihtiyaç var.
    Cevapla