Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün divan kurulu toplantısında basına yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a cevap!
Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a cevap!
GİRİŞ 22.10.2016 17:53 GÜNCELLEME 22.10.2016 17:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, bu açıklamaların üzerine Twitter'dan cevap yayınladı.

İşte Çakar'ın o sözleri:

"Aziz başkan haklı tabi ki. Alanya, Kayseri, Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor kayıplarının sebebi şerefsiz spor basınıdır."

"Aziz başkan haklı tabi ki. Şampiyon Ersun Yanal'ı kovan ardından da ben olduğum sürece Ersun ve Aykut olamaz diyen de alkolik spor medyasıdır."

"Aziz başkan haklı tabi ki. Ersun hocadan sonra İsmail Kartal'ı hoca yapan sonra onu da kovup Vitor'u getiren de spor medyasındaki köpeklerdir"

"Aziz başkan haklı tabi ki. Vitor ve komisyoncu Terranao'yu getiren sonra Terranao'yu kovan, sakat Van Persie'yi transfer eden şerefsiz medyadır"

"Aziz başkan haklı tabi ki. Ligin başlamasına 3 gün kala Vitor'u kovup emekli olmuş Dick'i getirip ve ona bayramlarda izin veren de medyadır"

"Aziz başkan haklı tabi ki. 3 Temmuz'da takımına sahip çıkan ama başarısızlıkta da protesto hakkını kullanan taraftarı medya bağırtmıştır"

"Aziz başkan haklı tabi ki. Kovduğu ya da sattığı Sow, Stoch, Salih, Emenike gibi oyuncuları tekrar geri getiren de aşağılık medyadır."

"Sonuç şu... Aziz başkan spor medyasına yine taciz ateşi açtı. Medyadaki arkadaşlar uykuda olduklarından obüs ile biraz karşılık vereyim dedim"

YORUMLAR 9
  • k.maraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe başarısız olunca medya suçlu taraftar suçlu hakemler suçlu 17 süperlik takımı suçlu tek haklı var oda Aziz yıldırım saldırrr azizzzzz.
    Cevapla
  • Mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    medyada doğru düzgün yayın yapan yok trt ve ntv hariç , diğer kanallardaki yorumcular kişisel ,şahsi meseleleri üzerinden yorum yapıyorlar ne yazık ki , beyaz futbolun sporla alakası yok , eğlence , komedi namına izlenebilir
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana katılıyorum. Beyaz furbolh ben de sadece magazinsel yönünden dolayi izliyorum ama ROK konuşmaya başlayınca kanalı değiştiriyorum. Adam hiç çekilmrz halde. Herkeain lafına giriyor.
    Cevapla
  • şakir 7 yıl önce Şikayet Et
    zeka mantık dolu bir cevap.tebrikler
    Cevapla
  • tolga 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsın Ahmet abi
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel cevap olmuş,, sevmediğim Ahmet Çakar, hiiç sevmediğim Aziz Yıldırıma güzel göndermiş. Ancak gel gör ki bunu anlayıp irdeleyecek hazmedecek bi başkan yok ortada.. Bu böyle sürer gider.. Ta ki Aziz Yıldırım hakkın rahmetine kavuşana kadar... Fenerliyim ama çocukluğumdaki 7 numaralı Rıdvanı izlerken sevdalandığım Fenerbahçeyi istiyorum ben!
    Cevapla
  • alper 7 yıl önce Şikayet Et
    7 hakan 8 rıdvan 9 hasan 10 oğuz 11 aykut
    Cevapla
  • eysedo 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumu ben yazmış gibi hissetim imzamı attım gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle