Efsaneden F.Bahçelileri duygulandıran paylaşım

Fenerbahçe’de Alex efsanesi 12 yıl önce bugün başlamıştı. Bu özel günü Brezilyalı yıldız da unutmadı.

Efsaneden F.Bahçelileri duygulandıran paylaşım
Efsaneden F.Bahçelileri duygulandıran paylaşım
GİRİŞ 03.06.2016 18:06 GÜNCELLEME 03.06.2016 18:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

3 Haziran 2004’te Fenerbahçe’ye imza atan Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin efsaneleri arasında yer aldı. Brezilya’nın Cruzeiro takımında transfer edilen Alex, Fenerbahçe forması altında birçok başarıya imza attı. Brezilyalı, sarı-lacivertli formayla geçirdiği 8 yılda 3 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa sevinci yaşadı.

Sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Alex de Souza’nın, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na da heykeli dikildi. Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Brezilyalı, kontratını sonlandırırken attığı imza için ise "Hayatımın en üzücü imzası oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe’ye 12 yıl önce bugün transfer olan Alex De Souza, sosyal medya hesabından bu yönde bir paylaşımda bulundu. Brezilyalı efsane, sarı-lacivertlilere imza attığı ana ait bir kare ile dönemin gazete manşetlerini paylaştı.

Alex paylaştığı fotoğrafa ise, "Her şey için çok teşekkür ederim" notunu düştü. Alex’in bu paylaşımına, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından birçok duygusal yorum yapıldı.

YORUMLAR 4
  • lefter 7 yıl önce Şikayet Et
    De souza
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamın biri de yazmış yoruma 3 kuruş eksik verin hemen gelir diye.Adam futbolu bırakalı 2 yıl oluyor ama arkadaşın mağarasına henüz haberi gelmemiş herhalde :)
    Cevapla
  • soru yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    neden hala unutamıyor.. cünkü yine fb'ye gelmeyi düşünüyor. ve diğer takımlarda ki başka yabancılarda öyle. hadi bakalım, 3 kuruş eksik vereceğiz deyin, geliyor mu!?
    Cevapla
  • Boz kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Kralll
    Cevapla