Ahmet Çakar ortalığı ayağa kaldırdı

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar Trabzonspor'a verilen 4 maç seyircisiz oynama cezası sonrası sert eleştirilerde bulundu.

Ahmet Çakar ortalığı ayağa kaldırdı
Ahmet Çakar ortalığı ayağa kaldırdı
GİRİŞ 03.05.2016 20:10 GÜNCELLEME 03.05.2016 20:10
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

TFF'nin Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'ın darp edilmesi nedeni ile hükmen mağlup ilan edilen Trabzonspor'a 4 maç seyircisiz oynama cezası vermesinin ardından Ahmet Çakar adeta çılgına döndü.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çakar, "Trabzon'a verilen 4 maç skandal ve yanlı bir eyyamdır. Dünyanın her medeni futbol ülkesinde en az 15 maç hatta 1 yıl olurdu." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar, sosyal medyadan yaptığı yorum ile Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekti.

YORUMLAR 42
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    ya trabzonsporlu olduğu ne malum.buradan fb liler atıp tutmasin.bu işler hakem odasına inip tehditlerle maç almaya benzemez.biz cakar'ın hakemliğini de biliriz.çakar önce kendisini sorguladin
    Cevapla
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 500 haklı... ceza ilerde olası bir hakem dövme eğilimlerine emsal teşkil edecek ve 17 yaşındaki bebekler sahada hakem dövmekten keyif almalarına neden olacaktır..
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerlilerin yaptığı stat dışında kamu malına zarar.ama trabzonda stat içi güvenlik sağlanamadı ve hakemin vücut bütünlüğü hayatı tehlikedeydi.tabi 15 maç ceza olmalıydı.mantık konuşsun.
    Cevapla
  • haydaaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    arkidişler 4 maç ceza bikerem az şimdi trabzonlu gardaşlarım 2011 yılında yaşananları örnek gösteriyorlar bikerem unuttukları bişe var 1.kumpas cemaat feneri ele geçirme aziz başkanı bitirme hükümeti düşürme erdoganı seçimlerde yok etme planı vardı 17 24 aralıkta tüm türkiye gördü neler oldugunu ki stadta tek bir olay olmadı taki polisler seyirciye gaz sıkına kadar neden gaz sıktıklarını anlamıyacak kadar saftirik degiliz dimi 2.2011 de ceza vermeseniz bu olaylar olur diyen hırpolar var mesela gökdeniz fatih bir kaç kişi daha var şimdi isimlerini unuttum açın googleye yazın nasıl şike yaptılar hangi maçlarda bahis yaptılar ))) ahlak abideleri gardaşlarım benim ha orda kumpasta yoktu )
    Cevapla
  • süleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Çakar Kedi olalı bi fare tuttun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle