Rıdvan Dilmen o görüntüye isyan etti

Rıdvan Dilmen, derbi öncesi Volkan Demirel'le girdiği diyalogla gündeme oturan küçük Galatasaraylı çocuk hakkında konuştu.

GİRİŞ 17.04.2016 14:38 GÜNCELLEME 17.04.2016 14:39
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde minik Galatasaraylı ile Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel arasında yaşanan konuşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Videoyu izledikten sonra hayretler içinde kaldığını belirten Rıdvan Dilmen, "Bu diyalog yaşandıysa, aileler çok dikkatli olmalı. Çok tuhaf şeyler bunlar. Minicik çocuklara nefret tohumlara ekilmemeli" diye konuştu.

İşte Rıdvan Dilmen o sözleri;

YORUMLAR 62
  • Kozanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bizi geriye sürüklüyor. Futbolun spor olduğunu bilmiyor insanlar. Spor mahalle savaşı değildir. Spor değince aklıma küfür, Kavga ve dünya umurlarında olmayan cahil insanlar geliyor.
    Cevapla
  • bir fikir 7 yıl önce Şikayet Et
    bazı insanların bu olaya sevinmek yerine gelecek nesil için endişe duyması daha yerinde olur. Bu kameraya yansıyan olaydan sadece bir tanesi. Bunun gibi daha neler var kim bilir. Güzel nesiller yetiştirmeyi nasip etsin rabbim.
    Cevapla
  • Mehmet Akif 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu muhabbete nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Bu olay İngiltere' de olsa bizim medyamız üzerine hikayeler yazar müthiş tatlı çekişmeler vs. diye belgesellerde yer verirdi. Ama malum bu zat olaya sadece fenerbahçe tarafından baktığı için böyle demiş. Bence bu çok tatlı ve rekabete can verecek bir konuşma. Gözlerinden öpüyorum çocuk!
    Cevapla
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Felsefe su, Hangi takimi tutarsan tut Feneri tutma. Herkes Sampiyon olsun ama Fener olmasin. En kötü takim Fener den daha iyidir. Sanirim bu ikilem Ali SEN zamanindan basladi (en azindan ben öyle biliyorum) Yani nasil olduysa Futbol camiais Fener ve Fenerli olmayanlar diye ikiye bölündü. Türkiye icin enteresan bir durum sahsimca.
    Cevapla
  • sur 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru futbol denen bu afyon ülkemizde yasaklanmalı
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi sanki nefret etmiyo Galatasaray'dan!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle