Hıncal Uluç'tan Rıdvan Dilmen'e sert sözler

Hıncal Uluç, Umut Bulut'un sarı-kırmızılı takıma kazandırdığı penaltı pozisyonuyla ilgili eleştiren Rıdvan Dilmen'e tepki gösterdi.

Hıncal Uluç'tan Rıdvan Dilmen'e sert sözler
Hıncal Uluç'tan Rıdvan Dilmen'e sert sözler
GİRİŞ 10.03.2016 10:56 GÜNCELLEME 10.03.2016 11:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçında Umut Bulut'un penaltı kazandığı pozisyon için "Ben de Umut vari birkaç penaltı almıştım. Bazen gençken böyle penaltılar olabiliyor. Böyle bir atmosferde olabiliyor. Belki 10 sene sonra "Keşke yapmasaydım" diyebilecek. Ama penaltı değildi." yorumu yapan Rıdvan Dilmen'e tepki gösterdi.

İşte Hıncal Uluç'un o sözleri...

Açık-seçik konuşuyorum 

Ligin şampiyonu belli, geçen hafta söyledim...

Sabah Gazetesi'ndeki yazımda da "Fenerbahçe şam-pi-yon" diye yazdım... Her şey hesaplı yazılıyor. Televizyonlardaki yorumlar da hesaplı yapılıyor..

Ben açık-seçik konuşuyorum. İşte bu haftaki maçlar da meydanda. Bu haftaki maçlarla ilgili yazılanlar da meydanda. . Neden Oğuzhan'a çok çullanıyorlar sanıyorsunuz? Aynı isim Fenerbahçe'de olsa çullanırlar mıydı, Hangi Fenerbahçeli oyuncuya böyle çullandılar?

Medyanın bu haftaki kurbanı Umut Bulut...

Galatasaray-Başakşehir maçı biter bitmez Umut ile başladılar. Rıdvan Dilmen diyor ki, " Ben de zamanında böyle hileler yaptım. "Şeytan" dı adım. Penaltılar aldım. Attım kendimi yere.

Sonra çok üzüldüm. Sen de üzülürsün, Umut yapma!" Yani Umut'a ağabey olarak nasihat ediyor ki, "Sen kendini yere atarak penaltı çalıyorsun takımına!"...

Kayıtlar yayıncı kuruluşta var 

Peki Rıdvan kardeşim bu ülkenin en iyi penaltı çalan adamları Oğuz ve Alex penaltı çalarlarken bir kelime etti mi? Kendilerine!

Bütün kayıtlar yayıncı kuruluşta var. Alex'in ve Oğuz'un ayak havaya kalkmadığı halde ayaklarını yere sürterek, o yere yapışık ayağın altına ayaklarını sokarak, yere attıkları, çelme takılmış gibi yapıp kendilerini yere atıp aldıkları kaç tane penaltı var arşivlerde...
Bir tane yazı göstersin Rıdvan Dilmen, Oğuz için yazdığı "Yapma Oğuz, ben de yapardım, sonra çok pisman oldum" diye! Diyeceksiniz ki Galatasaray bitmiş gitmiş, penaltı veren hakeme niye yüklensin bunlar?

Olur mu? Fenerbahçe'nin Galatasaray ile maçı var. Şampiyonluğu kaybetmiş, ligdeki iddiasını kaybetmiş Galatasaray'ın kendi sahasında bütün gücüyle prestijini kurtarmak için oynayacağı bir Fenerbahçe maçı var.

'Aman ha!' deniyor 

Bu maçın hakemi her kim olacaksa nasıl Beşiktaş maçı öncesi bitmedi, temizlediler Cüneyt Çakır'a ders vermek için. Şimdi Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi kim olacaksa ona "Aman ha!" deniyor. Sadece bu değil. Galatasaray-Başakşehir maçında Başakşehir 16 tane faul yaptı. Yarısından fazlası taktik faul! Yani Galatasaray topu kapıp hücuma kalktığı anda indireceksin. Nasıl olsa bizim hakemlerimiz faulleri görmezler.
Bizim hakemlerimiz hala daha taktik faul yapanlara sarı kart göstermeyi öğrenemediler.
Bu FİFA'nın çıldırdığı oyun taktiği, fauller.

Maç öncesi hakemleri çağırıp uyarırlar "Taktik faul" için... Hakemler de maç öncesi futbolculara, "Taktik faul yapıp oyunu öldüreni yakarım" diyor... Bizde böyle bir şey yok. Bu 16 faul için bizim gazetelerde çıkan yazılarda; "Başakşehir başarıyla taktik faulleri uyguladı.." Hile yapan, oyunu öldüren bir hamleyi övüyorsun, arkadan da Umut'a "Hımmm sakın ha yapma!" diyorsun.

Hakeme gözdağı veriliyor 

Şimdiden Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemine mesajlar veriyorlar. Diyorlar ki; sakın haa FİFA'nın uyarısıyla taktikmaktik faullere düdük çalma biz taktik faul yapanı alkışlıyoruz...

Ayrıca Fenerbahçe savunması kendi 18'inde yukardan aşağıdan özellikle Alves ile tonla penaltı yaparlar sakın ha penaltı çalmaya kalkma canına okuruz. Bunlar çok ince hesaplar...

Çalan hiçbir düdüğe, yazılan hiçbir yoruma tesadüf diye bakmıyorum artık. Her şey hesaplı, her şey planlı. Başakşehir'in taktik faullerini alkışlamak, aynı oynayan Fenerbahçe'yi de alkışlamak ve taktik faule kart çıkarmayı hakeme de gözdağı vermektir. Dilerim senenin sonunda bütün bu söylediklerimden özür dilerim.

YORUMLAR 8
  • Nurettin ÖKMEN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bunamış. Oğuz Aykut Rıdvan aynı dönem futbol oynadı. Rıdvan bunlar için nası yazı yazsın Allah aşkına
    Cevapla
  • BTR 8 yıl önce Şikayet Et
    Aklı sıra hakemlere ayar veriyor bırak bu işleri hınç-al
    Cevapla
  • Fb li 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenere helal olsun
    Cevapla
  • Bahadır 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada kim var Hıncal ? işte bu soru bütün tezlerini çürüten soru neden gs bjk yok fb var ?
    Cevapla
  • Yüksel 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu yaşta adamın yorumlarına bakın.4 senedir hakemler feneri şampiyon yapacaklar diyor ama 3 defa G.S şampiyon oldu.Tek derdi var Fener şampiyon olmasın.Bu adam üzüleceği için Fenerin şampiyon olmasını çok istiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle