Toroğlu: Daha çok men cezası göreceğiz!

Galatasaray'ın UEFA'dan 1 yıl men cezası almasının ardından Erman Toroğlu, sert açıklamalar yaptı.

Toroğlu: Daha çok men cezası göreceğiz!
Toroğlu: Daha çok men cezası göreceğiz!
GİRİŞ 02.03.2016 15:30 GÜNCELLEME 02.03.2016 15:30

Spor ekranlarında konuşan Erman Toroğlu, "Kulüplerimiz bu kafayla yönetildikçe daha çok men cezası göreceğiz" dedi.

"HALA GEÇ KALIYORUZ"

Bu cezanın azı, çoğu diye bir şey yok. Bakın kaç takımımız kaç yıldız Avrupa'ya gidemiyor. Birisi mesela Beşiktaş evrak sahteciliğinden gidemedi. Şimdi Galatasaray mali tablodan gidemiyor... Bu şunu gösteriyor. Hala geç kalıyoruz. Kulüpler yasasının acil çıkması ve doğru uygulanması lazım. Yoksa biz daha çok men ediliriz.

"DEĞERİMİZ MAHVOLUR"

Bu men edilmek şöyledir. Adamlar diyor ki Biz Şampiyonlar Ligi bir kupayı oynatıyoruz. Yarın bu kulüplerin bir tanesi yarı finale çıktı. Yarı finale veya finale çıktığında iflas etti bu kulüp. Bizim kupa değerimiz mahvolur. Onun için de biz bu işi en başından sıkı tutuyoruz diyor adamlar.

"İKİ GRUBUN AYIBI"

Aslında bu Galatasaray'ın ceza alması iki grubun ayıbı. Bir TFF'nin ayıbı. TFF biz karar veremiyoruz, Avrupalı da bizim kafamıza sopayla vuruyor diyor. İki, G.Saray camiasının büyük ayıbı. Çünkü kongrede ellerini kaldırıp ibra ettiler ama UEFA Galatasaray'ı ibra etmedi. Şimdi o ibra edenlere sesleniyorum. Alın bu kararı götürün, bunun üzerine maden suyu için. Bizim çok takımımız bu durumda. Bu TFF'nin de ayıbıdır.