Dilmen: Süper Lig'de şampiyon...

Rıdvan Dilmen, Denizli'de düzenlenen "Tecrübe konuşuyor" konulu söyleşiye katıldı.

Dilmen: Süper Lig'de şampiyon...
Dilmen: Süper Lig'de şampiyon...
GİRİŞ 19.02.2016 17:33 GÜNCELLEME 19.02.2016 20:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın Pamukkale Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Tecrübe konuşuyor" konulu söyleşiye TRT Genel Müdürü Şenol Göka ile Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen katıldı. Söyleşinin moderatörlüğünü ise, spor spikeri Ersin Düzen yaptı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği söyleşide Göka ile Dilmen, kariyerlerini anlattı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

"Süper Lig'de şampiyon son hafta belli olur"

Süper Lig'de zirve yarışının son haftaya kadar süreceğini, şampiyonluğu ikili averajın bile belirleyebileceğini ifade eden Dilmen, "Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin kaliteli ve güçlü kadroları var. Birbirlerinden kopacaklarını sanmıyorum. Bu iki takım zirvede yalnız kaldı. Benim tahminim Süper Lig'de şampiyon son hafta belli olur. Büyük ihtimalle şampiyonu ikili averajda belirleyebilir" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe yüzde 75, Galatasaray yüzde 45

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçı Lokomotiv Mostova önünde 2-0 kazanan Fenerbahçe'nin tur şansını yüzde 75, Lazıo ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın şansının ise yüzde 45 olduğunu iddia eden Dilmen, "Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova karşısında yılın en iyi futbolunu oynadı. Lazıo ise, İstanbul'a rotasyonlu kadrosuyla geldi, ancak Mustafa Denizli beklenmeyen bir kadroyla çıkarak herkesi şaşırttı" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Gümüşhaneli 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Galatasaray A çookkkkkkkk bile vermişsin. Ben olsam 100/1 vermem bile.
    Cevapla