Rıdvan Dilmen'den olay yorum

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Mersin deplasmanında aldığı yenilhiyi yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den olay yorum
Rıdvan Dilmen'den olay yorum
GİRİŞ 13.02.2016 21:55 GÜNCELLEME 13.02.2016 21:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Ntvspor'da yayınlanan "%100 Futbol" adlı programda Galatasaray'ın deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Mersin İdman Yurdu maçını değerlendirdi.

'ŞANSI YOK'

Benim için sürpriz olmadı. 13-14. haftada bu tabloyu görüyordum. Liglerin ilk yarısının ortalarına doğru havlu atınca toparlama şansın yok. Galatasaray taraftarının televizyon başında da maça rağbet ettiğini düşünmüyorum. Ümitleri yok.

'6-1 BİTERDİ'

Oyuncular da ligin bittiğine haftalar önce inanmaya başladı. Mersin İY orta sıralarda olsa bu maç 6-1 biterdi. Ümit hocanın takıma eli değmiş. Çocuklar mücadele ediyorlar. Antrenörün kontrolünde oynuyorlar.

Frikik tartışmasından sonra herhalde Sneijder bozuldu çıkarın beni dedi. Oyuncularda maçı çevirmek için doldur boşalt dışında bir şey yok. Mustafa Denizli'nin acımasız bir testeresi vardır ama çıkaramıyor, görüyorum. Gerekirse vuracaksınız. Vurmazsanız tartışılır hale gelir hoca.

Matematiksel olarak mucize peşindeyseniz Donk'la oynamazsınız. Bilal'le oynarsınız. Avrupa Kupası'nda yoluna devam edemezse, Mustafa Denizli kendi geleceği için şimdiye kadar yapmadığı radikal değişiklikler yapmalı. Yapmazsa kendisine zarar verir.

YORUMLAR 3
  • fb li 8 yıl önce Şikayet Et
    ama bizim UEFA kupamız var :)
    Cevapla
  • engn 8 yıl önce Şikayet Et
    Denizlinin geleceğini duyunca ümidim kalmadı zaten.
    Cevapla
  • Deha 8 yıl önce Şikayet Et
    Ekranlarda konuşması kolay, bir zamanlar Denizli de konusuyordu. Zamaninda Hamza hocayı yerden yere vuruyordunuz, şimdi de Denizliyi elestirsenize, Hamza hoca varken Galatasarayin iddiası vardı. Denizli geldi batirdi. Kadroda sorun yok, sorun tekniktrektorde.
    Cevapla