Demirkol: Aziz Yıldırım pişman olmuştur!

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol açıklamalarda bulundu.

Demirkol: Aziz Yıldırım pişman olmuştur!
Demirkol: Aziz Yıldırım pişman olmuştur!
GİRİŞ 08.02.2016 13:33 GÜNCELLEME 08.02.2016 13:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray hakkında yaptığı açıklamaları değerlendiren Mehmet Demirkol, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Aziz Yıldırım'ın büyük bir hata yaptığını ifade eden Demirkol, "Aziz Yıldırım, yargıya dahi yansımamış konularda nasıl olur da Galatasaray'ı bu denli suçlayabilir? Aziz Yıldırım, kendisine yapılanın 1000 katını Galatasaray için yapıyor. Suç ispat edilmediği müddetçe herkes masumdur. Peki neden ispat edilmemiş bir şeyde Galatasaray'ı suçluyor?" dedi.

"Aziz Yıldırım bu açıklamalarından pişman olmuştur"

Dursun Özbek'in Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ı hedef alıcı sözler söylemediğini ifade eden Demirkol, "Vallahi dememiş, billahi dememiş. UEFA'nın Finansal Fair-Play ile ilgili alt kurallarını saymış. Bence Aziz Yıldırım bu açıklamalarından pişman olmuştur. Tanıdığım kadarıyla Aziz Yıldırım zeki bir adam. Dursun Özbek öyle bir şey söylememiş." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • muzaffer 8 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör azize her yenilgide GS'ı hedef göstererek gündem değiştirmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi de dursun özbek e ne oluyorda her iki takıma da laf atıyor. onun yaptığıda hiç etik yok. demirkol senin kadar antipatik bir yorumcu yok ülkede.
    Cevapla