Hasan Şaş ilk kez anlattı! 'O şahıs...'

Hasan Şaş, 4 Büyükler Salon Turnuvası final maçında çıkan olaylarla ilgili konuştu.

Hasan Şaş ilk kez anlattı! 'O şahıs...'
Hasan Şaş ilk kez anlattı! 'O şahıs...'
GİRİŞ 20.01.2016 10:06 GÜNCELLEME 20.01.2016 12:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Eleştirilerin odak noktasındaki isim olan Hasan Şaş, o gece neler yaşandığını ve turnuva ile ilgili görüşlerini ilk kez anlattı.

"ACUN ILICALI'YA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM"

"Her şeyden önce güzel ve anlamlı bir organizasyondu. Geçmişte futbol oynayan birçok arkadaşımızın durumları çok kötü. Bu organizasyonun amacı onlara yardım etmekti. Bu açıdan Acun Ilıcalı'ya teşekkür etmek lazım. Ben de yardım turnuvası olduğu için katıldım.

"O ŞAHIS SÜREKLİ BANA KÜFÜR ETTİ"

Seyircilerin geneli iyiydi. Genelde aile şeklinde oturuyorlardı. Ama arada bazı kendini bilmezler vardı. Salona girişler bedavaydı. Fenerbahçe maçında sandalyede oturan bir şahıs sürekli bana hakaret ve küfür yağdırdı. O kadar ileri gitti ki, diğer futbolcu arkadaşlarımız güvenlikçileri, 'Bu adamı dışarı çıkarın' diye uyarmak zorunda kaldı.

Sonra o şahıs üzerime yürüdü, ben de onun üzerine yürüdüm ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldım. Olay o kadarla kaldı. Karşılıklı en ufak bir fiziki müdahale olmadı. Ben kırmızı kartı gördükten sonra soyunma odasına gittim, tribünde olanları görmedim.

"MAÇTAN ZEVK ALACAĞINA KÜFÜR EDİYORSUN!"

Bizim maçtan önce TV8 ile NTV'nin gösteri maçı vardı. Acun Ilıcalı, Murat Boz güle oynaya maç yaptılar. Herkes onları alkışladı. Biz de futbolu bırakmış insanlar olarak şov maçına çıktık. Biletsiz bedava izliyorsun; zevk alacağına küfür ediyorsun, olay çıkarıyorsun.

Tartışma yaşadığım şahsın hangi takım taraftarı olduğunu bilmiyorum. Şu an yolda görsem tanımam. Maç sırasında oğlum ve bir komşumuzun oğlu da tribündeydi. Olay çıktığını öğrenince güvenlikçilerden çocukları getirmelerini istedim çünkü onlar için endişelendim.

Yaşanan bu tatsız olaya rağmen turnuvadan çok keyif aldım ve mutlu oldum. Tekrar düzenleneceğini tahmin ediyorum. Çünkü izleyen herkes çok keyif aldı."

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    hasan şaşı neden acaba sana küfür ediliyor,acaba mazindeki çirkefliklerinden olmasın sakın.
    Cevapla
  • yalcinhoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan kardeş sen milli takımlarda görev yapmış, hoca ve yorumcu kimliğinle devam eden bir insansın. Bu iş olmadı.
    Cevapla
  • MİSAFİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan şaş sen neden duvarları tekmeliyorsun senin durumuna düşmek istemezdim
    Cevapla
  • eski tas heski hamam 8 yıl önce Şikayet Et
    hasan gs de oynarkende böyleydi şimdide böyle hani bi söz varya hey yavrum hey seni aşağıdada gördük yukarıdada hesabı
    Cevapla
  • emekli öğretmen 8 yıl önce Şikayet Et
    O kadar oyuncu içinde neden sen Hasan. Bence hata bende profesyonelce davranmadım demek için yaşında müsait. Olgunlaşmak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle