Rıdvan Dilmen maçtan sonra özür diledi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ı 2-0 yenen Akhisar'dan özrü diledi.

Rıdvan Dilmen maçtan sonra özür diledi
Rıdvan Dilmen maçtan sonra özür diledi
GİRİŞ 29.11.2015 19:43 GÜNCELLEME 29.11.2015 19:43

Rıdvan Dilmen, Ntvspor'da yayınlanan %100 Futbol programında Akhisar'ın Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçı değerlendirdi.

İlk yarısı 2-0 Akhisar'ın üstünlüğüyle biten maçın devre arasında ''Benim futbol görüşüme göre Beşiktaş bu maçı kazanır. Kazanmazsa özür dilerim.'' diyen ünlü yorumcu, maçın ardından Akhisar'dan özrü diledi.

DİLMEN ÖZÜR DİLEDİ

Ersan gibi bir oyuncunuz olmadığı zaman merkeziniz ilk kez bozuldu. Ersan'ın da olmaması Rhodolfo'yu bozdu. Yorgunluk bineceğini hesaplayamadım. Rotasyonu zamanında yapmamıştı. Akhisar'ın saygı duyulacak performansına az saygı gösterdik. Onlara da bir özür borcumuz var.

'PARİS OLAYLARI GOMEZ'İ ETKİLEMİŞ'

Paris olaylarından sonra Gomez'in psikolojisinin fiziğini de etkilediğini düşünüyorum. Douglao, Gomez'i yedi. Cenk'le Gökhan girdi, düzen bozuldu. Akhisar'ın tüm değişiklikleri katkı sağladı. Akhisar Sosa çıktıktan sonra 'sen bizi yenemeyeceksin' mesajını vermeye başladı.

'BÜYÜK İŞ YAPIYORLAR'

Akhisar sert ve disiplinli bir takım. Büyük işler yapıyorlar. Tolga hatalı gol yedi ama kötü sezon geçirmiyor. Hele hele Günay soru işaretli olduğu için Beşiktaş kaleci transferi yapmalı. Tolga'yı da itmeli. 2-0 ve karşındaki takım lig 3. ise çeviremeyebilirsiniz. Değişiklikler rakibin hep işine geldi. Sosa, Oğuzhan, Gomez, Cenk de merkezde kalınca zaten çok iyi stoperleri var, vurdular. Atiba tek başına kaldı.